Elon Musk 1453 paylaşımı teorileri

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’su Elon Musk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündemin ilk sırasına yerleşti. Hesabından '1453' paylaşımı yapan Musk'ın bu paylaşımı sosyal medyada infial yaratırken, paylaşımla ilgili çok sayıda teori havalarda uçuştu.

18.06.2022-11:03 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-11:03) Elon Musk 1453 paylaşımı teorileri

Dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, her yaptığı ve her söylediği şeylerle olay yaratmaya devam ediyor. Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Musk'ın paylaştığı gönderi gündeme bomba gibi düşerken, kısa sürede binlerce kullanıcı paylaşıma ilişkin çok sayıda yorum yaptı.

Resmi twitter hesabından '1453' başlıklı bir gönderi yayınlayan Elon Musk, sosyal medyanın gündemine bir anda yerleşti. Musk'ın 1453 paylaşımı sonrası da çok sayıda sosyal medya kullanıcısı paylaşıma ilişkin komplo teorileri üretirken peş peşe gelen bu teoriler ile paylaşımın zamanlaması dikkat çekti.

Elon Musk'ın 1453 paylaşımı binlerce teori yazıldı

Elon Musk

Son zamanlarda Twitter ile ilgili yaptığı girimler ile sürekli gündemde yer alan Elon Musk’ın hesabından yayınladığı 1453 paylaşımı Türkiye'deki kullanıcıların diline düştü. Yorum yağmuruna tutulan paylaşımla birlikte komplo teorileri de peş peşe geldi.

Sosyal medya kullanıcıları, 1453 yılında İstanbul'un fethi sırasında kaleyi kilitlemeyi unutan Bizanslı bir askeri temsil eden çizimi paylaşan Musk'un paylaşım saatine dikkat çekti. Paylaşımın 02.39 saatini gösterdiğinin vurgulandığı yorumlarda ise çok sayıda komplo teorisi oluştu.

Elon Musk

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan açıklaması sonrası Elon Musk'dan böyle bir paylaşım gelmesi gündemin en çok konuşulan konusu oldu. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı sonrası basına yaptığı açıklamalarda Yunanistan'a seslenerek başlarının çaresine bakmaları gerektiğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkalamları ve hemen ardından Elon Musk'ın 1453 paylaşımı herkesin kafasında 'Tesla CEO’su, ne yapmaya çalışıyor?' sorusunun oluşmasına neden oldu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal