İnternet Paketleri

Dünyada gelişen mobil teknolojiler artık internet kullanımını mobile yönlendirdi. Ülkemizde de son yıllarda mobil kullanıcı sayısı oldukça arttı. İşte ülkemizdeki mobil internet paketleri.

30.04.2018-18:31 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-18:32) İnternet Paketleri

Akıllı telefonların artan kullanımı, geleneksel telekomünikasyon sektöründe büyük etkiler oluşturuyor. Uygun paketler ve kolay uygulamalar, bazı kullanıcıların sabit yer hatlarını komple bırakmalarına neden oluyor.

Gelişmekte olan dünyanın bazı bölümlerinde mobil telefonlar daha uygun ve sabit hatlara oranla daha pratikler. Bu sebeple bu tip yerlerde mobil telefonların ve mobil internet paketlerinin muhteşem bir popülerliği var. Ancak mobil internetin bu yaygınlığının gelişmiş dünyada da bu tarzda olacağının sinyalleri geliyor.

ReportLinker'in son açıklamasına göre, örneğin Avustralya'da sabit hattı bulunmayan mobil kullanıcılarının rakamı 2018'de neredeyse yükselerek 7 milyona ulaşacak.

İşte en uygun mobil internet paketlerinin fiyatları;

TÜRK TELEKOM

İlk olarak ülkemizin en çok kullanılan internet sağlayıcılarından olan Türk Telekom ile başlayalım. Servisin müşterilere şu anda verdiği en ucuz paket aylık 29.90 TL’lik ücretiyle FaturaNET kampanyası.

TURKCELL SUPERONLINE

Turkcel Superonline‘ın şimdiki en uygun internet paketi aylık 19,9 TL ücretiyle listelenen “Bize Taşın” kampanyası.

TURKNET

Son dönemde yüksek AKK’li, taahhütsüz internet paketleriye isminden söz ettiren TurkNet, şu anda 59.99 TL‘lik kampanya ücretiyle özgür iletişim paketini sunuyor.

TÜRKSAT

Türksat‘ın şimdiki en uygun internet paketi “Aramıza Hoşgeldin” kampanyası. 24 ay taahhüt ile 20,99 TL ücretle satılan paket, içinde 10 Mbps‘ye kadar 15 GB AKN‘li internet ile birlikte Kablo TV ve Teledünya Giriş Paketi barındırıyor.

VODAFONE

Vodafone, hali hazırda SuperNet kampanyası ile 59.90 TL‘den başlayan ücretlerle tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal