İş Bankası Kredileri

İş Bankası Kredileri İş Bankası İhtiyaç Kredisi İş Bankası Taşıt Kredisi İş Bankası Konut Kredisi İş Bankası kredileri için başvuru İş Cep veya internet şubesi üzerinden yapılabilir.

30.04.2018-18:21 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-18:19) İş Bankası Kredileri

Müşteriler şubelere gitmeden de onaylanan kredilerini hesaplarına aktarabilirler. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin kesintiye uğramaması için sunulan anında alışveriş kredisi hayallerin ertelenmesine gerek bırakmaz. Ek hesap paketiyle istenen her zaman harcama yapılabilir ya da nakit çekilebilir.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi

Farklı tüketici talepleri için sunulan; ihtiyaç, eğitim, emekli, tüketici destek, arsa, 2/B, faturalı alışveriş, yat ve çevreci İş Bankası ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri tüm Türkiye’ye yayılan şubeler tarafından özenle tamamlanır. İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları kredi türü, tutar ve geri ödeme planına göre belirlenir. 4402’ye SMS göndererek de kredi başvurusu yapılabilir. Müşterilerin gerçekleştirmek istedikleri hayalleri ertelememeleri için sunulan ekonomik çözümler yaşam kalitesini artırmayı hedefler.

İş Bankası Taşıt Kredisi

Yeni bir araç almak isteyenlerin ayaklarını yerden kesecek kredi teklifleri İş Bankası taşıt kredisi başvuru imkânlarıyla gerçeğe dönüşür. Yeni ve 2.el araçlar için sunulan kredi imkânının kefilsiz olarak değerlendirilmek istenmesi durumunda araç rehini söz konusu olur.

İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları hızlı kredi ayrıcalığı ve ödeme planına uygun olarak banka tarafından belirlenir ve düzenli olarak güncellenir.

İş Bankası Konut Kredisi

İş Bankası konut kredisi başvuru işlemlerine başlamadan önce anlaşmalı konut projelerini gözden geçirebilirsiniz. Yapılacak başvuru işlemlerinin ardından uzman incelemesi aşamasına geçilir. Sonucun ardından tapu dairesindeki işlemler tamamlanır ve en uygun İş Bankası konut kredisi faiz oranları ile verilmiş konut kredisi tutarı müşteri hesabına aktarılır. Ev kredisi, her şey dâhil ev, evden eve ev, kentsel dönüşüm, ev tamamlama, yabancılara özel ev ve tüketici destek kredileri bu kategoride değerlendirilebilir. Markalı konut projelerinde yer almak isteyenler İş Bankası’nın özel tekliflerini değerlendirebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal