Ermeni Diasporası’ndan Türkiye’ye Boykot Çağrısı!

Ermeni diasporası, ABD ve Fransa’da, Türk ürünlerine boykot çağrısı yaptı.

17.10.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-17:14) Ermeni Diasporası’ndan Türkiye’ye Boykot Çağrısı!

 

Türkiye’yi Azerbaycan’a verdiği destekten dolayı cezalandırmak isteyen, Ermeni diasporası, ABD ve Fransa’da, Türk ürünlerini boykot ediyoruz, kampanyasına çağırdı.

Ermeni nüfusunun etkin olduğu Kaliforniya’da, Eyalet Yasama Meclisi, emekli fonlarının yatırım için tercih ettiği Türkiye’den çıkması için sessizce girişimde bulunmuştu.

DİASPORA FONLARA BASKI KURDU 

Ermeni diasporasının etkisi ile ABD’deki iki ünlü kamu fonu, Türkiye’deki varlıklarını geri çekmesi için baskı altına alındı.

İki kamu fonuna yatırımları çekin baskısı

Böylece, Kaliforniya Eyaleti Yasama Meclisi, ABD’nin en büyük kamu fonlarından, CalPERS / Kaliforniya Kamu Çalışanları Emeklilik Sistemi’nin ve CalSTRS /Kaliforniya Devlet Öğretmenleri Emekli Sistemi’nin 2025 yılına dek, Türkiye’deki varlıklarını geri çekmesini istedi.

CALPERS'İN TÜRKİYE'DE 185 MİLYON DOLARI VARDI 

Türkiye’ye karşı karar alan bu fonlardan CalPERS’in, Türkiye’de bir dönem 185 milyon dolar parası vardı.

Azerbaycan’ın, Karabağ’ı tekrar kazanma sürecine doğru, Ermeni lobileri, özellikle ABD’deki zincir market raflarına, Türk Ürünlerini Boykot Ediyoruz, afişi asıyorlar.

S.ARABİSTAN, FAS, K. AFRİKA’DAN SONRA ERMENİSTAN BOYKOTU

Yurtdışındaki siyasi politikalarını bahane edip, Türkiye’den gelen ürünlere boykot çağrısı yapan ülke sayısı böylece dörde çıktı.

Suudi Arabistan’ın gayri resmi boykot çağrısından sonra, etkisi altına aldığı Fas ve Kuzey Afrika’ya, Ermenistan’da eklendi.

HEDEF, YILDIZI YÜKSELEN TÜRK MARKALARINI GÖLGELEMEK!

Son dönemlerde, Türk ürün ve markalarına yönelik yapılan tanıtımlarında etkisiyle artan ilgi ve başarının gölgelenmeye çalışıldığı gözlemleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal