Ekonomi ile Hukukta Reform Toplantıları MÜSİAD ile Devam Ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ekonomi ile hukukta reform faaliyetleri çerçevesinde yaptıkları iş dünyası müzakerelerine MÜSİAD ile sürdürdü.

04.12.2020-11:56 - (Son Güncelleme: 04.12.2020-11:55) Ekonomi ile Hukukta Reform Toplantıları MÜSİAD ile Devam Ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, önceki hafta TÜSİAD ve TOBB ile yaptıkları müzakerelerin sonrasında, iş dünyası müzakereleri çerçevesinde bugün de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) idaresiyle toplantı.

Bakanlar ile sivil toplum örgütlerinin bir araya gelmelerinin hedefi karşılıklı fikir alışverişi yaparak, Türkiye ekonomisinin içinde olduğu koşulları masaya yatırmak ve problemleri doğru bir şekilde belirleyerek en akılcı çare yollarını belirlemek olarak ortaya kondu. Bütün toplantıların neticesinde hedefe giden gerçekçi hamlelerin yapılması öngörülüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün iş dünyasıyla müzakerelerin 3.'sü , MÜSİAD idaresiyle, Hazine ve Maliye Bakanlığı yerleşkesinde gerçekleştiriliyor.

Toplantıya, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD yönetim heyeti mensupları, Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıkları bürokratları yer aldı.

TOPLANTI SÜRÜYOR

Basına kapalı bir şekilde süren toplantıda, MÜSİAD aracılığıyla dernek mensuplarının beklenti ve tavsiyeleriyle hazırlanan rapor sunuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal