Denizbank Eğitim Kredisi Nasıl Alınır?

Ülkemizde eğitime destek veren bankalar bir çok öğrenci tarafından araştırılmaya başlandı. Denizbank öğrenci kredisi ismi altında 60 aya varan vadelerle öğrencilere eğitim kredisi sağlıyor.

05.02.2019-14:24 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-13:57) Denizbank Eğitim Kredisi Nasıl Alınır?

Ülkemizde eğitime destek veren bankalar bir çok öğrenci tarafından araştırılmaya başlandı. Denizbank öğrenci kredisi ismi altında 60 aya varan vadelerle öğrencilere eğitim kredisi sağlıyor. Eğitim harcamalarınızı rahat bir şekilde yapmak ve nakit sorununu çözmek istiyorsanız Denizbank'ın eğitim kredisi işinizi görecektir.

DENİZBANK ÖĞRENCİ KREDİSİ

Öğrencilere kredi veren bankalar içerisinde bulunan Denizbank, her zaman olduğu gibi 2018-2019 senesinde de eğitime destek oluyor. Bununla birlikte, diğer bankaların 36 ay vade kısıtlamasını da geçerek 60 aya varan vadelerle uzun dönem ödeme avantajlarını da Denizbank sağlıyor. Özel okul, üniversite ve özel kurs fiyatlarını Denizbank eğitim kredisi ile sağlayabilirsiniz. İster üniversite öğrencisi olun, isterseniz de üniversiteye hazırlanın eğitim masrafları özel olarak düzenlenen krediler sayesinde karşılayabilirsiniz.

DENİZBANK EĞİTİM KREDİSİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Nüfus cüzdanı,
Gelir belgesi (Öğrenciler velisiyle beraber kredi başvurusuna gidebilir)
İkametgah
Öğrenci kabul belgesi

Eğitim kredisini almak için, en yakın Denizbank şubesine gitmek gerekiyor. Denizbank öğrenci kredisi ayrıntılarını, 444 0 800 nolu telefon numarasını arayarak öğrenebilirsiniz.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal