Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıklamalarının Ardından İş Bankası Hisselerinde Büyük Düşüş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İş Bankası ile alakalı açıklamalarının ardından, bankanın hisselerinde düşüş yaşandı. Açıklama öncesi yüzde 2'nin üstünde artışla 5,87 seviyesinden işlem gören banka hisseleri açıklama ardından yüzde 5'e yakın düşüşle 5,50 civarına düştü.

05.02.2019-13:40 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-13:34) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıklamalarının Ardından İş Bankası Hisselerinde Büyük Düşüş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında İş Bankası'nın Hazine'nin malı olacağını söylemesinin sonrasında dev bankanın hisseleri çakıldı.

YÜZDE 5'E YAKIN DÜŞTÜ

Erdoğan'ın İş Bankası açıklaması öncesi yüzde 2'nin üstünde artışla 5,87 seviyesinden işlem gören banka hisseleri açıklama ardından  yüzde 5'e yakın düşüşle 5,50 civarında yer alıyor.

Erdoğan İş Bankası ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

"Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil Hazine'ye tahsisi vardır. Bu İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır Allah'ın izniyle. Bu meclis bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle çıkaracaktır. Milletin hazinesine İş Bankası oradaki hissesi ile yüzde 28 gene devredilecektir. Milletin malı."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal