Bakan Albayrak 'İş'e Devam Desteği' Başlattıklarını Açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Hazine destekli KGF kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak." açıklamasını yaptı.

25.03.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-17:00) Bakan Albayrak 'İş'e Devam Desteği' Başlattıklarını Açıkladı
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Hazine destekli KGF kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak." açıklamasını yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, devlet bankaları ile katılım finans kuruluşlarıyla bütün sektörler ile şirketler için "İş'e Devam Desteği" başlattıklarını duyurdu.

Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank bugün yaptıkları ortak açıklamayla, kurumsal ile ticari ölçekteki şirketlerin işletme sermayesi gereksinimleri için "İşe Devam Kredi Desteği"ni uygulamaya geçireceğini açıklamış, kredi desteğinin, 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplamda 36 ay vadeli ve senelik % 7,5 faiz oranlı olacağını belirtmişti.

Bakan Albayrak, konuyla alakalı sosyal medya (twitter) hesabından yaptığı paylaşımında, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında, devlet bankaları ile katılım finans kuruluşlarıyla bütün sektörler ve bütün firmalar için "İş'e Devam Desteği" başlattıklarını söyleyerek, "Hazine destekli Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak." ifadesine yer verdi.

Bakan Albayrak, "BirlikteBaşaracağız" etiketiyle desteğin detaylarının olduğu bir infografik de paylaştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal