ASELSAN Dünyada Coronavirüsten Az Etkilenen 4 Savunma Şirketi Arasında

ASELSAN, "Defence News Top 100" şirketleri listesindeki halka açık şirketler listesinde, dünyada piyasa değeri coronavirüs salgını sürecinden minimum etkilenen ilk 4 savunma şirketinden birisi oldu.

12.05.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-12:35) ASELSAN Dünyada Coronavirüsten Az Etkilenen 4 Savunma Şirketi Arasında
ASELSAN, "Defence News Top 100" şirketleri listesindeki halka açık şirketler listesinde, dünyada piyasa değeri coronavirüs salgını sürecinden minimum etkilenen ilk 4 savunma şirketinden birisi oldu.

Şirketten gelen yazılı açıklamaya göre, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, konuyla alakalı açıklamasında, sürdürülebilir büyümeyi temin edecek ve bilançoyu olası kriz ve tehlikelere karşı koruyacak her türlü tedbiri aldıklarını, etkin tedarik gücü ile dışa bağımlılığın her geçen gün azalmasıyla tedarik kaynaklı olası problemlerden en az seviyede etkilendiklerini dile getirdi.

Senenin ocak-mart döneminde ASELSAN açısından hasılat, büyüme ve karlılık kalemlerinde hedeflerin hazırlandığını ifade eden Görgün, yıl sonu beklentilerine ve takvime uygun olarak bütün etkinliklerin eksiksiz bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Görgün, coronavirüs riskine karşı ilk vakanın ortaya çıktığı günden itibaren firmanın bütün yerleşkelerinde olağanüstü güvenlik tedbirleri aldıklarına, personellerinin takibi ve bilgilendirilmesini ara vermeden yaptıklarına işaret ederek şu açıklamalarda bulundu:

"ASELSAN'ın tüm faaliyetlerinin yalnızca ekonomik alanda değil, topluma katkı ve sosyal sorumluluk bilinciyle yürütüldüğünü, 'Ben değil, biz' anlayışıyla 83 milyonluk ailemize layık olabilmek için azimle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmekten onur duyarız. Bu küresel kriz süreci, iş yapış modellerinden insan odaklı yaklaşımlara, tedarik süreçlerinden teknoloji yol haritalarına kadar şirketler için birçok fırsatı da içinde barındırıyor. Bu süreci doğru okuyan ve yöneten şirketler büyük kazanımlar elde edecek."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal