Altına Aşı Darbesi

Koronavirüs aşısından sonra yeni altın fiyatları ne olacak?

16.09.2020-15:05 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-15:09) Altına Aşı Darbesi

Haber365-Ekonomi Servisi

Türkiye'de ilk Kovid-19 aşısı bugün vurulacağı, 10 gün içinde 1200 kişinin aşılanmasının planlandığı açıklandı.  İlk tur aşılamadan sonra, aşının etki yapıp yapmadığı ortaya çıkacak. (Aşı ilk olarak, Ankara’da Hacettepe Tıp Fakültesi’nde sağlık çalışanı bir öğrenciye vurulacak)

ALTININ, KULAĞI, VİRÜSTE OLACAK

İki hafta içerisinde, ilk aşının etkili olup, olmadığı belirlenecek. Aşının, virüs üzerinde etkili olduğu görülürse, bu altına darbe anlamına gelecek ve altının değeri düşecek.

AŞIYLA ALTIN 150 DOLAR DÜŞECEK

Altının başarılı olması altının onsunun 150 dolar düşmesi anlamına geliyor. Küresel ticaret, pandemiyi savaş şartları gibi okuyor ve tıpkı Türkiye’deki gibi küresel anlamda yoğun altın alımları yaşanıyor. Uygulanan aşının, virüs üzerinde etkili olduğunun görülmesi ile Türkiye’de altının onsu, 1.780 dolar seviyesine gerileyecek.

ALTIN DÜŞÜŞÜ HAZMETTİKTEN SONRA ÇIKACAK

Aşıya bağlı olarak düşen altın fiyatları yeniden yükselecek. ABD’nin Çin ile sürdürdüğü ticaret savaşlarının yanı sıra, kur savaşları, jeopolitik gelişme ve gerginlikler gündeme gelince, 2020 yılı sonunda, altının onsu bu kez, 2 bin doların üzerine çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal