Edirne'de Sel Felaketi! 1 Kişi Sel Sularına Kapıldı

Edirne'de yağan şiddetli yağışlar sele neden oldu. Meydana gelen selde 1 kişinin sel suyuna kapılıp gittiği iddia edildi.

28.11.2018-13:04 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-12:56) Edirne'de Sel Felaketi! 1 Kişi Sel Sularına Kapıldı

Edirne'de yaşamı kötü etkileyen sağanak yağış sebebi ile bir kişinin kayıp olduğu öne sürüldü.

Meteoroloji görevlilerinin bildirdiği verilerine göre, şehre 6 saatte metrekareye 35 kilogram yağış yağdı. Görevliler, şiddetli yağışın yarın da süreceğini, Cuma günü ise hava sıcaklığının eksi 5 dereceye inmesi ile yağmurun kara dönüşeceğini kaydetti.

1 KİŞİ KAYIP İDDİASI

Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Oğulpaşa köyünde ikamet eden 70 yaşlarındaki Veysel Evren'den haber alınamıyor. Evren'in evine ve tavuk çiftliğine giden AFAD birimleri şahsa ulaşamadı. Evren'in selde kaybolduğu tahmin ediliyor.

HASTANEYİ SU BASTI

Edirne'de gece şiddetini artırarak yağmaya süren sağanak sebebi ile Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan çok sayıda evin bodrum katlarını su bastı. İnsanlar, bahçelerinde yer alan kumları çuvallara doldurarak suyun evlerine daha fazla girmesini önlemeye çabaladı. Bazı mahallelerde elektrikler kesilirken, park halindeki bazı araçların da su içinde kaldığı fark edildi.

Özel bir hastanenin acil kısmında da su baskını oldu. Bu sebeple hastanenin acil kısmına hasta kabul edilemedi.

Meteoroloji görevlileri, şehirde yağmurun sabah saatlerinde dek zaman zaman etkisini yitirerek yağmayı sürdüreceğini ve metre kareye 75 kilogram yağış düşmesinin beklendiğini duyurdu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal