Eden Hazard'ın Real Madrid'den Ayrılmak İstediği Öğrenildi!

Takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti yönetiminde Real Madrid'de gözden düşen Eden Hazard'ın takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

17.01.2022-17:59 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-17:59) Eden Hazard'ın Real Madrid'den Ayrılmak İstediği Öğrenildi!

La Liga devi Real Madrid formasını terleten Belçikalı yıldız Eden Hazard'ın Real Madrid dönemi sona ermekte. Takımdaki üçüncü sezonunda pek forma şansı bulamayan futbolcu Carlo Ancelotti'nin bu sezon 16 karşılaşmaya çıktığı maçta 722 dakika görev aldı. Chelsea'den 115 milyon euro karşılığında transfer olan Eden Hazard, İspanyol devinde beklentileri bir türlü veremedi. Kısa bir süre önce 31 yaşına giren futbolcu, Premier Lig'deki etkileyici performansından çok uzak bir oyun sergiliyor.

BEKLENTİLERİN ÇOK ALTINDA KALDI

Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard, Chelsea performansının ardından büyük umutlarla İspanyol devi Real Madrid'e transfer olmuştu. Fakat yıldız futbolcu Real Madrid'de beklentilerin çok gerisinde başladı. Futbolcu etkisiz performansı nedeniyle de kadro dışı kaldı. Futbolcunun bu nedenle çok mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu aktarılıyor.
Madrid'de Carlo Ancelotti, Karim Benzema ve Vinicius Jr, iş birliğinden oldukça memnun görünüyor. Ayrıca Marca Asensio veya Rodrygo'yu ise hücumda tamamlayıcı olarak görüyor. Bu nedenle Belçikalı Eden Hazard'ı pek düşünmediği belirtilmekte. Bu anlamda futbolcunun takımdan ayrılmaya oldukça sıcak baktığı aktarılmakta. Futbolcunun yeni adresinin ise hangi takım olacağı çok büyük merak konusu haline geldi.


Belçikalı yıldız futbolcu Fransa'da Lılle takımıyla gösterdiği harika performansla İngiliz devi Chelsea'ye transfer olmuştu. Chelsea'de Premier Lig şampiyonluğu ve UEFA Kupası'nı kaldıran futbolcu ertesi sezon Real Madrid'in yolunu tuttu. Fakat Real Madrid'de, Chelsea performansından çok uzak bir görünüm sergiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal