Trabzonspor'da Abdullah Avcı Futbolcularıyla Toplantı Düzenledi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Sivasspor beraberliği ve yediği kırmızı kartın ardından futbolcularla yaptığı konuşma ortaya çıktı.

17.01.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-15:34)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta alınan Sivasspor mağlubiyeti büyük bir ses getirmişti.

SİVAS'TA ABDULLAH AVCI KIRMIZI KART GÖRDÜ

Trabzonspor, zorlu Sivasspor deplasmanında geriye düştüğü mücadelede sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılırken aynı zamanda Teknik Direktör Abdullah Avcı'da gördüğü kırmızı kart nedeniyle oyun alanının dışına çıkarılmıştı.


AVCI GİRESUNSPOR MAÇINI İŞARET ETTİ

Bordo mavili kulüpte Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Sivasspor maçının ardından ligde bu hafta oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasını futbolcularına işaret ederek yaptığı konuşma ortaya çıktı.

FUTBOLCULARINA YAPTIPI KONUŞMA...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor deplasmanının ardından Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan futbolcularına ;

ÖNÜMÜZDE ALINACAK 51 PUAN VAR

Futbolda her takım her maçını kazanacak diye bir durum yok. Önemli olan minimum kayıpla sezon sonunda mutlu sona ulaşmak. Maçın son düdüğü çaldı ve orada bitti. Üzerinde takılıp kalsak da skor değişmeyecek. Şu andan itibaren sadece önümüzdeki hafta içi yapacağımız Giresunspor maçına odaklanmanızı istiyorum.  Önümüzde daha alınacak 51 puan var. Şu anda zaten lideriz. Kalan maçlarımızı kazanırsak zaten sezonu istediğimiz yerde bitirmek bizim elimizde. Bunu unutmadan yolunuza devam edin.


SİZ SAHA DIŞINA GÖZLERİNİZİ KULAĞINIZI KAPATIN

Hakemin kararları ya da benim kırmızı kart görmem sizi kesinlikle etkilemesin. Hakem futbolun bir parçası ancak bizim oyunumuzun bir parçası değil. Siz, sezon boyunca çalıştıklarımızı, antrenmanlarda yapacaklarımızı maçlara çıkıp sahada uygulayın yeter. Siz sadece sahaya çıkın ve orada futbol kuralları içinde elinizden geleni yapın. Takım olarak sahada işimize baktığımız sürece mutlu sona ulaşacağımıza inancım tam. Hiçbir şeyin şampiyonluk inancınızı sizin elinizden almasına izin vermeyin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal