Ece Erken rahmetli eşi Şafak Mahmutyacıoğlu'nun ardından dönen dolapları sosyal medya hesabından ifşaladı

Ünlü sunucu Ece Erken kişisel hesabından eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra yaşananları anlattı. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.03.2022-16:50 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-18:04)

Ekranların en sevilen sunucuları arasında yer alan Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrası büyük bir acı yaşamıştı. Yaşadığı zor günleri hala süren ve eşinin vefatının ardından başına gelen olayları sosyal medya hesabından paylaşan Erken, bir skandal iddiada daha bulundu. Erken; ''Rahmetli eşimin boş çekini alıp sonradan doldurmak... Rahmetli eşime borcu varken alacağı varmış gibi göstermek. Bu çeki yazan şerefsizler yüzünden katledilmesine sebebiyet veren, sebep olan, vicdanen yaşamaması gereken en büyük şerefsiz... Seninle ilgili daha gerçekler çıkmamışken ki her şey ortaya çıkacak inşallah. Allah'ın adaletine ve yargıya güveniyorum. Dün yazmışım rahmetli eşim için ya inşallah bizi cennetten görüyordur, cennetten izliyordur diye düşünsenize görse; yaşıyorken ona yalakalık yapanları, kardeşim diyenleri, abi kuzudan benim için borç al, Küçükçekmece'de açacağım mekana destek ol, çeklerimi benim yerime öde diyen akrabamı, müvekkilin yap diyen tanımadığı Seccad'la Kadir'le Ali'yle Serkan'la muhattap eden satması için verdiği saatlerine çökecek kadar basit ve ucuz olan bu kalleşe inanın üzülürdü. İnşallah görmüyordur melek kalplim ama merak etmesin önce Allah'a havale ettim sonra yüce adalete, hiçbir şey hayatta gizli kalmaz çok şükür'' ifadelerini kullandı. Başarılı sunucunun bu sözleri kimlere söylediği ise merak konusu oldu. 

Erken: Rahmetli eşimin boş çekini alıp sonradan doldurmak 

Geçtiğimiz haftalarda da silahlı saldırı sonucu öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ardından dönen işleri sosyal medya hesabından anlatan Erken; ''Bir yandan ben yasımı tutarken öldüğünün daha ikinci günü arayan "şirketin yüzde 25'i senin borcun bu kadar", "şoförün kullandığı aracı ver", "tespihlerini ver", "o gece taktığı saati kızına vereceğiz" diyenler ama ne yaptığını bilmediğim, 'içini önce kiralarız' diye dayayıp döşediğimiz bir evin daha ikinci günü beyaz eşyasından mobilyalara kadar alanlar etrafımdaydı daha 4 Ocak Salı günü saat 11'de Yeşilköy karakolunda polise suçsuz yere eşimin ifadesini aldıranlar mutlu musunuz? Ben yasımı tutarken, katilleri paylaşırken şirkete ait mal varlığını 'Şafak sağken vekalet vermiş' diye başkasının üstüne yapanlar bir yana, 'sermaye artırımına gideceğim, mirası kabul edince bana para öde' diyenler. Rahmetlinin minibüsünü ver(ki ben de yok)diyen mekan desem. Bitmedi... Eşimi kaybettiğim gün evet, daha vefat ettiği gün "2015 yılından alacaklıyız, paramızı mirasçılar ödesin" diyen öldüğü 27:01:2022 sabahı dava açan, utanmayan yapı şirketi ki 'gerçekten alacağın vardı açmadın açmadın da niye öldüğü gün açtın mirastan alırım' diye mi düşündün? Ne yedisi ne 40'ı, öldüğü sabah dava açmak nedir? Daha neler göreceğim bilmiyorum ama ben de yasal süreler olduğu ve ilgilenmek istemediğim için konuları avukatıma devrettim ve artık ayağa kalkıp, eşimin beni tanıdığı, sevdiği güçlü kadın, iyi bir anne olmaya devam etmek istiyorum. Yetiştirmem gereken evladım var'' şeklinde anlatarak herkesin ağzını açık bırakmıştı. 

Ece Erken'den senet çıkışı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal