Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatından sonra zor günler geçiren Ece Erken ekranlara geri mi dönüyor?

Basın mensuplarına yakalanan Ece Erken, yeniden ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini açıkladı. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.03.2022-16:14 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-17:14)

Ekranların en sevilen sunucuları arasında yer alan güzel sunucu Ece Erken, yıllardır sunduğu programlarla hafızalara kazınmıştı. Geçtiğimiz ay eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra zor günler geçiren başarılı sunucu, her fırsatta eşine olan özlemini dile getirerek yaşadığı tarifsiz acıyı anlattı. Gün geçtikçe zayıflayan ve yaşadığı acıyla baş etmeye çalışan Erken, günler sonra alışveriş merkezinde görüntülendi. Annesi ve oğluyla kameralara yansıyan başarılı sunucuya, yeniden ekranlara geri dönüp dönmeyeceği soruldu. Bunun üzerine Erken; ''Şu an öyle bir düşüncem yok. Dinlenmeye ihtiyacım var'' ifadelerini kullandı. Oldukça bitkin gözüken ünlü sunucu yaptığı bu açıklama sonrasında annesi ve oğluyla evinin yolunu tuttu. 

Erken: Şuan öyle bir düşüncem yok 

Eşini kaybettiği günden beri çeşitli paylaşımlar yapan ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde yaşadığı acıyı dile getirmişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erken; ''Sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün... Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün, nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana 'kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez' diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum. Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum... Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşallah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim içinde eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakâr bir eşti hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup Onunla gurur duyuyorum'' şeklinde bir yazı yayınlamıştı. 

Ece Erken ekranlara dönmeyeceğini açıkladı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal