Kamera karşısına geçip çıplak poz veren Esra Dermancıoğlu'nun paylaştığı karelere yorum yağdı!

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyerek herkesi şaşırttı. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.03.2022-16:50 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-16:50)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Esra Dermancıoğlu, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Kariyerinde pek çok başarılı yapımda yer alan ünlü oyuncu, hem dizi ve filmlerde canlandırdığı karakterlerle hem de beyaz perdede tozu dumana kattığı performanslarla oyunculuk sektörüne damgasını vurdu. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Dermancıoğlu, yaptığı paylaşımlarla her seferinde konuşulmaya devam ediyor. Güzel oyuncu bu kez de cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyerek herkesin ağzını açık bıraktı. Başarılı oyunculuğuyla göz doldurmasının yanı sıra çılgın paylaşımlarıyla da sık sık magazin gündemine geliyor.

Dermancıoğlu: Ben niye yaşlanmıyorum

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine sık sık düşen başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Yaptığı açıklamaların yanı sıra dansları ve dekolteli paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen ünlü oyuncu, bu kez de Instagram hesabından çıplak pozunu paylaştı. Kamera karşısına geçen ve yalnızca bir örtüyle üzerini örten ünlü oyuncu Dermancıoğlu not olarak da; ''Gözümü kapayıp açana kadar 53 yaşında olmuşum… Çok eski dostum @bigeyalin yeteneklim benim. Ya bir de …. Ben niye yaşlanmıyorum? Doğum günüm diil :)'' ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımlarına ise kısa sürede yorum üstüne yorum yağdı. Hem tepki çeken hem de oldukça paylaşılan karelerine karşılık ünlü oyuncunun ne cevap vereceği ise merak konusu oldu. 

Esra Dermancıoğlu'nun çıplak pozları olay oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal