Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir, kaç yaşında? Aslı Hünel evli mi? Aslı Hünel rol adlığı yapımlar

Gelin Evi programı ile ekranlara gelen Aslı Hünel hakkında merak edilen birçok konu internette araştırılıyor. Gelin Evi programında sunucu olan Hünel, güler yüzü ile dikkat çekiyor. Kaç yaşında olduğu, evli olup olmadığı gibi pek çok soru merak ediliyor. Peki, Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel nerelidir? Aslı Hünel kaç yaşında, evli mi? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

18.03.2022-16:31 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-16:32) Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir, kaç yaşında? Aslı Hünel evli mi? Aslı Hünel rol adlığı yapımlar

SHOW TV ekranlarında yer alan Gelin Evi programı sunucu Aslı Hünel, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Güzel sunucu hakkında bilgi almak isteyen kişiler internette araştırmalarını hızlandırdı. Güler yüzü, sıcakkanlı oluşu ile ekranların sevilen yüzü haline gelen Aslı Hünel, sesi ile de izleyicileri kendisine hayran bırakıyor. Güzel şarkıcının kaç yaşında olduğu, evli olup olmadığı, nereli olduğu, boyu, kilosu gibi pek çok soru merak ediliyor. Peki, Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel nerelidir? Aslı Hünel kaç yaşında, evli mi? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Aslı Hünel kimdir? 

4 Haziran 1977 tarihinde İstanbul Fatih’te dünyaya gelen Aslı Hünel Arap kökeninden gelmektedir. Anne tarafından dedeleri Arap kökenli olan Aslı Hünel’in baba tarafından dedeleri Selanik Üsküp kökenlidir. Ailenin ikinci çocuğu olan Hünel, 9 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Yaz eğlencesinde mikrofonu kaptığı gibi sahneye koşan Aslı Hünel, sesiyle dinleyenleri büyülemeyi başardı.  Doğallığı ve cana yakınlığı ile zaten herkesin sevdiği bu minik kız çocuğunun çok sevdiği ve abi dediği Nuri Yüksel’in ‘Aslı; ben bu işten alıyorsam geleceğin yıldızı geliyor.’ yorumuyla büyük mutluluk yaşadı. 

Aslı Hünel Kimdir12-13 yaşlarında ise bir aile ortamında babasının yakın dostu büyük bestekar rahmetli Baki Duyarlar’a şarkılar söyleyen Aslı, ondan aldığı destek ile büyük bir hevesle musikinin dev ve en zor eserlerini öğrenmeye başlamıştır. Baki Duyarlar hocası sayesinde 13 yaşında hocaları tarafından ‘Esmeralda’ olarak adlandırıldığı ‘Üsküdar Musiki Cemiyeti’ sınavlarını kazanarak, kayıt yaptırdı. Erdem Siyavuşgil’den şan eğitimi alan güzel sanatçı, Türk Sanat Müziğinde ona çok şeyler katan hocaların hocası Feriha Tunceli’den solfej, usul ve repertuar dersleri aldı. 

Bir yandan okuluna devam eden Aslı Hünel, Muveddet Günbay’dan da şan eğitimi aldı. Tüm bunların yanında İngilizce eğitimi de alan Aslı Hünel, yoğun bir çocukluk geçirdi. Küçük yaşlardan beri koşuşrma içerisinde olan Hünel, çocukluğunu çok fazla yaşayamadı. Küçük yaşlarda büyük gazinolardan ve Unkapanı Plakçılar Çarşısı’ndan teklifler almaya başlayan Hünel’in ailesi bu duruma sıcak bakmadı.  Teklifler için ailesinden izin çıkmayan Hünel, bu süreçte bir yandan da ailesinin sağlık sorunları ile uğraştı. 

Sürekli teklif alan Hünel, tekliflere daha fazla göz yumamadı ve 16 yaşında ilk teklifini kabul ederek iş hayatına atıldı.  Daha sonra ise 17 yaşında ilk albümü olan ‘Güneş Doğmuyor’  albümünü dinleyicilerle buluşturdu. Her güzel şeyin bir de zorluğu olduğunu bilen Aslı Hünel bu iniş ve çıkışlarla dolu yolda ilerlemeyi başardı. Bu günlere kolay gelmeyen Aslı, her zaman işi ile gündeme gelmekten yana bir tavır sergiledi ve doğru bildiği yoldan hiç sapmadı. 

Aslı Hünel BoyuPeş peşe yaptığı iki albümden sonra bir süre ara veren Aslı Hünel, kendisini geliştirmek istedi. Çok sevdiği rahmetli Hilmi Topaloğlu’nun ısrarları ve teşvikleriyle tekrardan müziğe dönüş yaptı. Hilmi Topaloğlu’nun gözlerinde gördüğü inançla birleştiren Aslı Hünel ‘Bu işi ölene kadar sizinle yapacağım’ sözünü vererek ‘Kendine İyi Bak’ albümüne imza attı. Çıkardığı bu albümden kısa bir süre sonra Hilmi Topaloğlu’nu kaybeden Aslı Hünel, son ana kadar Topaloğlu’nun yanından hiç ayrılmadı. Bu acı kayıp sonrasında bir süre daha müziğe ara veren Hünel, TGRT’de 3 yıl boyunca devam eden ve ‘İyi ki böyle bir projede yer aldım, bu yapım bana çok şey kattı.’ dediği ‘Haber Magazin’ programına devam etti.

Özel bir ulusal kanalda 1 yıla yakın program yapan Hünel, kendini geliştirmeye devam etti. ‘Aslı Hünel ile Hafta Sonu Keyfi’ isimli programda sunuculuk yapan Aslı Hünel, gençler tarafından çok sevilen 3 saatlik bir program ile ekrana geldi. Güzel şarkıcı aynı zamanda Kandemir Konduk’dan oyunculuk eğitimi de aldı.

Aslı Hünel eşi kimdir?

Aslı Hünel EşiAslı Hünel, iş insanı Savaş Fatih Yurtsever ile 12 Nisan 2018’de dünya evine girdi. 1998 yılında bir araba markasının satış danışmanı olarak sektöre adım atan Savaş Yurtsever, şu anda otomobil firması müdürü olarak görev yapmaktadır. KOLUMAN otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak çalışan Yurtsever, 1975 yılında dünyaya geldi.

Aslı Hünel’in ağabeyi ise oyuncu Saruhan Hünel’dir.

Hünel, 26 Ekim 2020’de Covid-19 nedeniyle babası Mehmet Fevzi Hünel’i kaybetti.

Aslı Hünel’in boyu ve kilosu nedir? Aslı Hünel’in burcu nedir?

4 Haziran 1977 doğumlu olan Aslı Hünel’in burcu ise ikizlerdir. Güzel şarkıcının boyu ise oldukça uzundur. 170 cm boyunda olan Hünel’in kilosu ise 58dir.

Aslı Hünel stüdyo albümleri

Güneş Doğmuyor (1994)

Duygular (1997)

Kendine İyi Bak (2003)

Dönemem (2006)

Aynalar (2012)

Bambaşka (2019)

Derleme albümleri

Rengarenk (2016)

EP’leri

Aşk’la Yaşayalım (2013)

Single’ları

“Ayarsızım” (2021)

“Sade ve Sakin” (2021)

Aslı Hünel’in sosyal medya hesabı var mı?

Aktif olarak sosyal medyayı kullanan Aslı Hünel’in kendisine ait kişisel bir web sitesi ve satış sitesi de yer almaktadır. Hayran kitlesi de oldukça fazla olan Aslı Hünel’in Facebook hayran sayfasında 12.000 takipçisi bulunmaktadır. Mavi tikli olan İnstagram hesabında 478.000 takipçisi bulunan Hünel’in Twitter’da ise 23.200 takipçisi yer almaktadır.

Facebook Fan Sayfası adresi:  aslihunelofficial

Twitter kullanıcı adı: aslihunel

İnstagram kullanıcı adı: aslihunel

Kişisel Web Sitesi https://www.aslihunel.com.tr/

Kişisel Marka Satış Sitesi https://www.byaslihunel.com/

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal