Jessica May kimdir, kaç yaşında, nereli? Jessica May evli mi? Jessica May hakkında bilgiler

Oyunculuğu ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Jessica May gündemden düşmüyor. Güzel oyuncunun hayatını merak edenler Jessica May kimdir? Sorusuna yanıt arıyor. Magazin gündeminde görmeye alışık olduğumuz yüzlerden Jessica May kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? gibi merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

18.03.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-16:07) Jessica May kimdir, kaç yaşında, nereli? Jessica May evli mi? Jessica May hakkında bilgiler

Güzelliğiyle dikkat çeken Jessica May, oyunculuğuyla da adınsan sıkça söz ettiriyor. Modellik geçmişi de bulunan güzel oyuncunun özel hayatı da merak konusu oldu. Brezilya doğumlu olan güzel oyuncu, Türk dizilerinde canlandırdığı karakterle tanınan bir isim halime geldi. Güzel oyuncuyu yakından tanımak isteyenler ise Jessica May kimdir? Diyerek araştırmaya başladı.

Jessica May kimdir?

Jessica May, 5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya’nın Paranacity şehrinde dünyaya geldi. 29 yaşındaki May’in annesi öğretmen, babası ise çiftçidir. Annesinin ismi Maria Aparecida May, babasının ismi Rogerio Drociunas'tır. May, Rogerio isminde bir erkek kardeşe sahiptir.

15 yaşındayken yaşadığı çiftlikten ayrılan Jessica, Sao Paulo şehrine yerleşerek modellik kariyerine adım atmıştır. Türkiye’de dizi sektörüne hızlı bir giriş yapan Jessica May, Yeni Gelin isimli dizide canlandırdığı karakterle seyircinin beğenisini toplamıştır. Jessica May, oyunculuk kariyerine 2019 yılında rol aldığı Dert Bende isimli film ile devam etmiştir.

Jessica May

İstanbul’da düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week defilesinde kampanya yüzü olan Jessica May, 2018 yılında düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show defilesinde, Paris Hilton ve ünlü Türk modellerle model olarak podyuma çıkmıştır.

Jessica May1

Yüzü gibi gönlü de güzel olan ünlü oyuncu Jessica May, Otizm farkındalık gününde 'Onların Gözünden' isimli proje kapsamında objektiflerin karşısına geçerek Otizm deneklerine destek olmuştur. Ayrıca güzel oyuncu, 2018 yılında Denizli ilinde dikilmesi için 2000 fidan bağışında bulunmuştur. Jessica May, 2019 yılında üniversiteli kız çocuklarına burs imkanı sağlanması adına düzenlenen Geleceğin Güçlü Kadınları projesinde de podyuma çıkarak öğrencilere destek olmuştur.

Jessica May2

Jessica May, gönlünü kaptırdığı fotoğrafçı Hüseyin Kara ile 30 Haziran 2018 tarihinde Brezilya’da dünya evine girmiştir. 2022 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Jessica May, Brezilya ve Türkiye çifte vatandaşıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal