Jessica May Sette Yaşadığı Zorlukları Anlattı

Yeni Gelin adlı diziyle adını geniş kitlelere duyuran Brezilyalı oyuncu Jessica May, sette kendisini rahatsız eden bir olaydan bahsetti. May, ‘Ben de birçok kadın gibi ön yargı ile karşılanıyorum’ dedi.

07.03.2021-11:51 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-11:51) Jessica May Sette Yaşadığı Zorlukları Anlattı

Ünlü oyuncu Jessica May, MAG Mart sayısı için röportaj verdi. Kadınlar Günü ile ilgili düşüncelerini paylaşan May, samimi itiraflarda bulundu. Şimdilerde Türk vatandaşlığına geçme heyecanını yaşayan Jessica May, ‘Kadınların iş hayatındaki başarıları ve yoğunluklarına rağmen evindeki işleri de aksatmamaları başlı başına bir başarı bence’ dedi.

‘BECEREMEYECEĞİMİ DÜŞÜNENLER ÇIKABİLİYOR’

Güzel oyuncu, kendisinin de birçok kadın gibi ön yargı ile karşılandığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Beni daha tanımadan, sette dayanıklılık gerektirecek sahneleri zayıflığımdan dolayı beceremeyeceğimi düşünenler çıkabiliyor. Ama bilmiyorlar ki Brezilya’daki çiftliğimde traktör bile kullanıyorum’

‘PROBLEM YAŞAMADAN BİTİRİYORUZ’

‘Yabancı olduğumdan sahneleri ezberleyemeyeceğimi düşünenler çıkıyor. Günün sonunda çoğunluklar sahnelerimi ezberlemiş oluyorum ve problem yaşamadan bitiriyoruz’

‘KADINLAR MUTLU YAŞAMAYI FAZLASIYLA HAK EDİYOR’

Kadınlar Günü mesajını da ileten Jessica May, ‘Her zaman ne yapıyorsanız en iyisini yapın ve hep mutlu yaşamaya çalışın. Çünkü özellikle çalışkan kadınlar mutlu yaşamayı fazlasıyla hak ediyor’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal