Zeynep Alkan: Önce Kariyer Sonra Evlilik

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan’ın oyuncu kızı Zeynep Alkan, Hollandalı sevgilisi Wesley Papis ile birlikte kameralara takıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Alkan, ‘Şu an ilişkimiz çok güzel gidiyor. Önce kariyerim’ dedi.

07.03.2021-10:48 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-10:48) Zeynep Alkan: Önce Kariyer Sonra Evlilik

Ünlü oyuncu Zeynep Alkan, geride bıraktığımız gün sevgilisi Wesley Papis ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Samimi açıklamalarda bulunan Zeynep Alkan, evlilikle ilgili soruları cevapladı.

‘WAFFLE'I ÇOK SEVİYORUZ’

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hollandalı sevgilisine İstanbul'u gezdiren Zeynep Alkan, flaşlar patladığı anda verdiği tepkiyle dikkat çekti. Sevgilisi ile aldıkları tatlılarını havaya kaldıran Zeynep Alkan ‘Waffle'ı çok seviyoruz’ dedi.

‘ÖNCE KARİYERİM’

Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Zeynep Alkan, evlilikle ilgili sorulara ‘Şu an ilişkimiz çok güzel gidiyor. Önce kariyerim’ şeklinde karşılık verdi. Sahil hattında yürüyüşlerine devam eden Zeynep Alkan ile Wesley Papis’e bir süre sonra kardeşi İlknaz Bektaş ve sevgilisi eşlik etti.

BIÇAK ALTINA YATMIŞTI

Geçen yıl aralık ayında burnundan ve ses tellerinden ameliyat olan Zeynep Alkan, şunları söylemişti: ‘Ses tellerimden kist alınacak. Daha önce de bir kere deviasyon ameliyatı olmuştum. Burnumdan kocaman bir et parçası almışlardı. Estetik değil. Sadece nefes almamı sağlayan bir ameliyat. İşe yaramadı’

‘BİR HAFTA KONUŞMAYACAĞIM’

Alkan, ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle 3 senedir şarkı söyleyemediğini belirterek sözlerine şöyle devam etmişti: ‘Bazı seslere çıkamıyorum. Bu moralimi inanılmaz bozuyor. Sesimde çatallaşma var. Kist ameliyatı olacağım. Bir hafta konuşmayacağım’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal