Uraz Kaygılaroğlu İle Berrak Tüzünataç Aşkı Belgelendi

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla iddiaları doğruladı.

07.03.2021-09:27 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-09:27) Uraz Kaygılaroğlu İle Berrak Tüzünataç Aşkı Belgelendi

2019'da 5 yıllık eşi Melis İşiten'den boşanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun kısa bir süre önce menajer Gamze Okutucu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabında konuyla ilgili paylaşımda bulunan oyuncu, net bir dille iddiaları yalanlamıştı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun şimdi ise meslektaşı Berrak Tüzünataç ile adı aşk dedikodularına karıştı. Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla da iddiaları güçlendirdi. Son olarak Sefirin Kızı dizisiyle izleyiciyle buluşan Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından ‘Uyanmam’ adlı şarkıyı paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına Berrak Tüzünataç’ı etiketlemesi ise iddiaları doğruladı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı şarkının sözleri ise şöyle: ‘Bir düş gördüm, sen ben vardık, gamsız bomboş hovardaydık. Telaş korku, bilen yoktu... Sevişmek tek derdimiz oldu...’

İşte ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun aşk iddialarını doğrulayan o paylaşımı…

NE OLMUŞTU?

Berrak Tüzünataç, Burcu Esmersoy’un eski eşi Berk Suyabatmaz ile aşk yaşayarak uzun süre gündem olmuştu. Güzel oyuncu, Suyabatmaz ile yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra Ali Yörenç ile aşk yaşamaya başlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal