İbrahim Büyükak: En Büyük Heyecan Çocuk

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, geride bıraktığımız gün Levent’te kameralara yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, ‘Oğlum olacak inşallah. En büyük heyecan o. Çok tuhaf bir his’ ifadelerini kullandı.

07.03.2021-08:56 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-08:56) İbrahim Büyükak: En Büyük Heyecan Çocuk

Nurdan Beşen ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, geçen günlerde bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncu, konuyla ilgili konuştu.

‘ÇOK TUHAF BİR HİS’

Yaşadığı heyecanı basın mensuplarıyla paylaşan İbrahim Büyükak, ‘Oğlum olacak inşallah. En büyük heyecan o. Çok tuhaf bir his. Şimdiden bu duygudaysam doğduktan sonra ne olur bilmiyorum. Garip yani, acayip bir derinlik oluyor. Bu senenin en büyük heyecanı o benim için. Birkaç güne kadar ismini de netleştireceğiz’ şeklinde konuştu.

YENİ PROJESİ İÇİN TARİH VERDİ

Yeni projeleri hakkında da konuşmayı ihmal etmeyen Büyükak, Exxen için dizi hazırladığını belirterek şu ifadeleri kullandı: ‘Montajdan çıktım, çekimlerimiz güzel gidiyor. 10 bölümü bitirmek üzeriyiz. 19 Mart’ta yayınlanacak. Bu sefer oyunculuğun yanı sıra yönetmenliğini de senaristliğini de ben yapıyorum. İnşallah seyircimiz sever’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal