Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç Aşk mı Yaşıyor?

Ali Yörenç’le yollarını ayıran Berrak Tüzünataç’ın Sefirin Kızı dizisinde can verdiği Gediz karakteriyle büyük beğeni toplayan meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi.

01.03.2021-10:55 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-10:55) Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç Aşk mı Yaşıyor?

Berrak Tüzünataç, Berk Suyabatmaz ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra senarist Ece Yörenç'in oğlu Ali Yörenç ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ali Yörenç’le de ayrılık kararı alan Berrak Tüzünataç’ın adı şimdi bambaşka bir isimle anıldı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu, aşk yaşamaya başladı. Ünlü çiftin, birlikteliklerini sadece yakın çevrelerine söylediği belirtildi.

Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu, henüz aşk haberleri hakkında herhangi bir açıklamada bulunmazken ikilinin hayranları iddialar karşısında heyecanlandı.

NE OLMUŞTU?

2019 yılında beş yıllık eşi Melis İşiten ile boşanma kararı alan Uraz Kaygılaroğlu, Aslı Enver ile aşk yaşadığı yönünde iddialarla gündeme gelmişti. Kaygılaroğlu’nun adı daha sonra ise menajer Gamze Okutucu ile anılmıştı.

Gamze Okutucu ile samimi bir pozunu Instagram sayfasında yayınlayan Uraz Kaygılaroğlu, çıkan haberlerin ardından yeni bir paylaşım yaparak iddialara açıklık getirmişti. Aşk iddialarını yalanlayan Uraz Kaygılaroğlu, Gamze Okutucu ile arkadaş olduklarını söylemişti. Kaygılaroğlu, konuyla ilgili kendisine soru yönelten muhabire ise ‘Yok be ağabey, gözünü seveyim’ şeklinde karşılık vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal