Yıldız Çağrı Atiksoy Hastanelik Oldu

Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterine can veren ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, sevgilisi Berk Oktay ile birlikte Ulus'ta bir hastaneden çıkarken görüntülendi.

01.03.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-10:53) Yıldız Çağrı Atiksoy Hastanelik Oldu

Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden ünlü çiftten Yıldız Çağrı Atiksoy’un bitkin olduğu dikkatlerden kaçmadı.

HASTANE ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Kuruluş Osman dizisine transfer olan Yıldız Çağrı Atiksoy’un yoğun çalışma temposuna dayanamadığı bu nedenle bitkin düştüğü öğrenildi. Ankara Ulus'ta bir hastaneden çıkarken görüntülenen Yıldız Çağrı Atiksoy’a serum takıldığı belirtildi. Kendine geldikten sonra hastaneden çıkışını alan güzel oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla röportaj yapmadan aracına doğru yöneldi.

‘KONTROLLERİMİZ YAPILDI’

Yıldız Çağrı Atiksoy’un sevgilisi Berk Oktay ise ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını cevaplayan Berk Oktay, ‘Çağrı yeni işe başladı. Ondan dolayı biraz fazla yoruldu herhalde. Serum taktırmaya geldik, kontrollerimiz yapıldı. Bir sıkıntımız yok’ şeklinde konuştu.

Berk Oktay daha sonra basın mensuplarının yanından ayrılarak araçta kendisini bekleyen sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’un yanına gitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal