Demet Akalın'la Ece Erken küslüğünü bitiren acı olay sonrası ünlü sunucudan duygulandıran paylaşım geldi: İlk günden beri yanımdaydın

Ünlü sunucu Ece Erken ile şarkıcı Demet Akalın arasındaki buzlar eridi. İşte habere ilişkin o detaylar..

22.03.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:51)

Ekranların en sevilen sunucuları arasında yer alan Ece Erken ile pop müziğin en sevilen şarkıcıları arasında yer alan Demet Akalın arasındaki küslük geçtiğimiz ayda noktalanmıştı. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden başarılı sunucu, aldığı bu haberle büyük bir acı yaşarken eski dostu da haberi alır almaz Erken'in yanına koşmuştu. Bu haberi ise magazin programları arasında yer alan Söylemezsem Olmaz duyurmuştu. Bircan Bali ile Seren Serengil, Akalın'ın koşarak eski dostunun yanına geldiğini belirtmiş; ''Yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kuran okutmuş'' açıklamasında bulunmuştu. Bu haberlerden haftalar sonra Ece Erken'den de konuya ilişkin bir açıklama geldi. Ünlü şarkıcının kendisine gönderdiği hediyeyi paylaşan Erken; ''İlk günden beri yanımdaydın. Allan razı olsun. Dost herkes çıkıp gittiğinde çıkıp gelendir'' şeklinde not düşerek arkadaşına teşekkürlerini iletti. 

Yılların küslüğü sonunda bitti

Güzel sunucu yaşadığı zor günleri sosyal medya hesabından anlatarak sevenlerine duyurmuş ve acısını paylaşmıştı. Erken; ''15-01-22 yazışmamız Dubai'ye yanıma geldiği sabah... Ve bugün canım Şafak'ımın 40'ı! Sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün... Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün, nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana 'kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez' diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum. Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum... Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşallah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim içinde eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakâr bir eşti hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup Onunla gurur duyuyorum'' demişti. 

Ece Erken'den Demet Akalın paylaşımı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal