Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında? Gülcan Arslan ile İbrahim Kutluay aşk mı yaşıyor? Bomba aşk iddiası

Kalbinin kapılarını uzun bir süredir kilitli tutan güzel oyuncu Gülcan Arslan yeni bir aşka mı yelken açtı? Daha önce ismi Teoman, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerle anılan Arslan'ın şimdiki gizli aşkı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay mı? Sizin için araştırdık...

22.03.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:34) Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında? Gülcan Arslan ile İbrahim Kutluay aşk mı yaşıyor? Bomba aşk iddiası

47 yaşındaki eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Murat Özyeğin'in eski eşi Edwina Sponza ile geçirmişti. Şimdilerde ise adı oyuncu Gülcan Arslan ile anılır oldu. Gülcan Arslan'ın en son Teoman ile aralarında bir şey yaşandığı, yakınlaşma olduğu dedikodular arasındaydı. 

Gülcan Arslan ve Uraz Kaygılaroğlu

Teoman: ''Arkadaşım Çekmiş! Ben Kızı Tanımıyorum!''

35 yaşındaki bekar, güzel oyuncu geçtiğimiz yıl yaz ayında gittiği yaz tatilinde oyuncu meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile yakınlaşmış ve kısa bir aşk deneyimi yaşamışlardı. Hayatına uzun zamandır birisini dahil etmeyen, kalbinin kapılarını bayadır kimseye açmayan oyuncu ile Teoman'ın bir partide yakınlaştığı iddia edilmişti. Gülcan Arslan'ın dans ederken çektiği videoyu Instagram hesabında paylaşan Teoman, dedikoduların çıkmasına sebep olmuştu. Kendisine yöneltilen aşk sorularına ise Teoman, ''Yalan dolan canım ya. Ben kızı tanımıyorum bile. Arkadaşım çekmiş videoyu, ben de paylaştım.'' ifadelerini kullandı ve ikilinin arasındaki aşk dedikodularını yalanladı. 

Gülcan Arslan ve Teoman

Yeni Bir Aşk Doğuyor!

Oyuncu Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün arkadaş ortamında tanışan Gülcan Arslan ve İbrahim Kutluay'ın 1 aydır birlikte olduğu söyleniyor. Çift ilişkilerini yalnızca arkadaş çevresine anlattılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal