Esra Ersoy tutuklandı mı, neden tutuklandı? Esra Ersoy çocuğa istismar suçundan gözaltına alındı!

Eski televizyon programlarından birinde "Ciciş Kardeşler" olarak anılmasının ardından Türkiye gündeminde de bu isimle anılmaya devam eden Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy, imza atmak için gittiği polis merkezinde gözaltına alındı. Peki, Esra Ersoy neden tutuklandı? Adliyeye sevk edilen Esra Ersoy'un göz yaşlarına boğulduğu görüldü.

22.03.2022-16:50 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-18:13) Esra Ersoy tutuklandı mı, neden tutuklandı? Esra Ersoy çocuğa istismar suçundan gözaltına alındı!

Ciciş Kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, hakkında çıkartılan yakalanma kararı sonrasında imza atmak için gittiği karakolda göz altına aldı. Karakolda işlemlerin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edilen Esra Ersoy'un sevk sırasında gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Esra Ersoy

Esra Ersoy tutuklandı mı?

13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanarak, 10 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Hakkında yakalanma kararı olan Esra Ersoy, kısa bir süre önce "basit yaralama" suçundan tutuklu bulunduğu Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Koronavirüs salgınından dolayı imza vermek koşuluyla süreli olarak tahliye edilmişti. Süreli olarak tahliye edilen Esra Ersoy, imza üzere gittiği Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı.

Esra Ersoy

Esra Ersoy neden tutuklandı?

Nezarethanede bir gün geçiren Esra Ersoy, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevki gerçekleştirildi. Sevk sırasından ise ağladığı görülen Esra Ersoy, iftiraya uğradığını belirtirken, "Ben böyle bir şey yapmadım ki pişman olayım” ifadesinde bulundu. Esra Ersoy'un aynı zamanda emniyette, “Kamu malına zarar verme”, “Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak”, “Açıktan Hırsızlık” ve “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Ciciş Kardeşler

Esra Ersoy kimdir?

Televizyon ekranlarında yayınlanan bir programa katılan Esra ve Ceyda kardeşlere "Ciciş Kardeşler" denilmesi üzerine medyada bu isimle anılmaya başlandı. Esra Ersoy, 21 Haziran 1985'te Mersin'de doğdu. Kardeşi Ceyda'dan 4 yaş büyük olan Esra Ersoy, ilk ve ortaokul eğitimini kolejde tamamlamıştır. Daha sonra Ankara‘da bulunan Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı ve daha sonra birçok yarışma ve eğlence programına katıldı.

2007 yılında Behzat Uygur ve Melike Güner‘in yaptığı “Güzel ve Dahi” adlı yarışma programına katıldı ve ismini bu programda duyurdu. Kardeşi Ceyda Ersoy'la birlikte 2008 yılında “Hayat Güzeldir” adlı dizide yer aldı.

2012'de TV8'de yayınlanan ve çekimlerinin Kenya'da gerçekleştiği “Trophy Türk” adlı yarışma programında da kardeşi Ceyda Ersoy'la yer aldı.

2014'te ise “Şipşak Anadolu” sinema filminde Cengiz Küçükayvaz, Erdal Tosun'la beraber oynadı.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Esra Ersoy, yaptığı paylaşımlarla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal