Ebru Polat ve Bahar Candan arasında sular durulmuyor! Ünlü fenomenler bu kez de canlı yayında birbirine girdi

Ünlü fenomen Bahar Candan'la Ebru Polat'ın arasındaki kavga büyüyünce, söylenen sözler de ağır oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

22.03.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:36)

Al Sana Haber isimli magazin programının yorumcuları arasında yer alan Bahar Candan ve Ebru Polat arasındaki tansiyon bir türlü düşmüyor. Araları bozuk olan ikili bu kez de katıldıkları yayında yine tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmanın ardından Bahar Candan bağırmaya başlarken, Ebru Polat ise yayını terk etmek durumunda kaldı. Bir türlü arası düzelmeyen ve gün geçtikçe daha da kötüleşen ikilinin o görüntüleri ise sosyal medyaya damga vuran etmenler arasında yerini aldı. 

Candan: O parayı ödeyeceğim ama haram olsun 

Ünlü şarkıcı ve şimdilerde sunucu olan Ebru Polat, fenomen Bahar Candan'ın kendisine hakaret etmesi nedeniyle tazminat davası açtığını söyledi. Bunun üzerine Candan; ''Ebru Polat bana dava açmış. Ebru’ya bir teklifim var'' dedi. Polat ise dava açtığı için konuşamayacağını belirterek; ''Ben canlı yayında konuşmam şu anda suç işliyorsun'' açıklamasında bulundu. Ünlü fenomen Candan, avukatın istediği 10 bin TL ile hayvanlara mama alarak ödemek istediğini söyleyince Ebru Polar çılgına döndü. Açıklamalarına devam eden Candan; ''Buraya insanları sevdiğim için geliyorum. Ama başıma bir sürü iş geldi. Ben Ebru Polat’a ne yaptım ki gidip bana dava açıyor? Gidip kendisine çok pahalı araba alıyor. Benim 10 bin lirama mı ihtiyacı var? Ben rol yapmıyorum. İçimde ne varsa söylüyorum. Burada bir aileysek, ya beni tamamen içinize alın ya da gönderin. Hep beraber açılışa gidiyoruz ama sonra bana dava açılıyor. Bu nasıl iş anlamadım? Ona dava aç, şuna dava aç. Para koparmak derdinde insanlar. Muhtemelen davayı da kaybedeceğim ve o parayı ödeyeceğim ama haram olsun'' diyerek ağlama krizine girdi. Bu anlardan sonra ise Ebru Polat yayını terk etti. 

Bahar Candan Ebru Polat kavga etti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal