Simge Sağın pantolonunun fermuarını açarak poz verdi sosyal medya alev aldı!

Sevilen ünlü ve güzel şarkıcı Simge Sağın'ın son dönemlerdeki iddialı kıyafetleri ve pozları takipçilerinin gözünden kaçmadı. Son günlerin en çok aratılan isimlerinden biri olan Simge Sağın'ın paylaştığı son fotoğrafı merakla araştırılıyor. Merak edilen tüm detaylar haberimizde.

22.03.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-15:58) Simge Sağın pantolonunun fermuarını açarak poz verdi sosyal medya alev aldı!

Simge Sağın hem güzelliğiyle hem de iddialı sahne kıyafetleri ve sosyal medyada paylaştığı pozlarıyla oldukça dikkat çekiyor. Güzel şarkıcının son paylaştığı pantolon fermuarını açarak verdiği poza binlerce yorum yağdı. Fotoğrafın ve yorumların detaylarını sizlerle paylaşmak için haberimizde derledik.

Simge Sağın

Simge Sağın'dan iddialı poz

Bu zamana kadar iddialı sahne kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çeken Sağın, şahsi sosyal medya hesabında yayınladığı son pozla sosyal medyayı yıktı geçti. Pantolonunun fermuarını açarak poz veren ünlü şarkıcının fotoğafına birçok alev emojili yorum geldi. Bunun yanında takipçileri "yandı buralar", "güzel ve çekici" şeklinde yorumlar yaptı. Güzel şarkıcının paylaşımında fit hali de takipçilerinin gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde ise vir televizyon programında transparan elbisesiyle gündeme oturan Simge Sağın'ın boyu da oldukça merak ediliyor. Ünlü şarkıcının boyu 1.58 olarak biliniyor. 

Simge Sağın'dan fermuarı açık poz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal