Simge Sağın kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler Simge Sağın nereli? Simge Sağın hayatı ve biyografisi

Şarkılar Bizi Söyle isimli eğlence programının bu akşamki konuklarında olan Simge Sağın'ın hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Müzisyen bir aileden gelen ünlü sanatçı, 'Simge Sağın kimdir, kaç yaşında?' sorularıyla araştırılıyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler Simge Sağın nereli? İşte, Simge Sağın hayatı ve biyografisi..

19.03.2022-19:31 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-19:31) Simge Sağın kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler Simge Sağın nereli? Simge Sağın hayatı ve biyografisi

Son zamanların popüler şarkıcılarından biri olan Simge Sağın, Kanal D ekranlarını sevilen eğlence programlarından biri olan 'Şarkılar Bizi Söyler'in konuk sanatçısı olarak ekranlara geliyor. Programın izleyicileri ise ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın hayatını, biyografisini ve aynı zamanda şarkılarını da merak ediyor.

Simge Sağın kimdir, kaç yaşında? 

Simge Sağın kimdir, kaç yaşında?

8 Ağustos 1981'de İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya gelen şarkıcı Simge Sağın'ın babası da müzisyendir. Çocukluğundan beri müzikle iç içe olan Simge Sağın, 12 yaşında gitar çalmaya başlamış ve zaman geçtikçe kendi bestelerini yapmıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde konservatuar eğitimi alan ve daha sonra müzik camiasına girerek çalışmaya başlayan Simge Sağın'ın ilk profesyonel deneyimi Zeynep Dizdar'ın sahne orkestrasında kazanmıştır. Daha sonra Gülşen’e 4 yıl çalışan Sağın, Yaşar Günaçgün ile Serdar Ortaç’a sahne vokalistliği yapmıştır.

a "Yeni Çıktı" adını verdiği ilk albümünü çıkaran Simge Sağın, bir anda popüler olmuş ve en çok dinlenenler sıralamasına adını yazdırmıştır. 2014 yılında prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı "Bip Bip" adlı ikinci EP albümünü çıkaran Simge Sağın, bu şarkısıyla YouTube’da 30 milyon üzerinde izlenmeyi başarmıştır.

Simge Sağın kimdir, kaç yaşında?

Ozan Bayraşa'nın prodüktörlüğünü yaptığı Fransız şarkıcı Riff Cohen’e ait 'Dans Mon Quartier'in Türkçe sözlerini 'Miş Miş' olarak coverlayan Simge Sağın, bu şarkısıyla da Türkiye Resmi Listelerinde 1 numaraya kadar yükselmiştir.

Dinleyicilerine 2016 yılında "Yankı" şarkısını tanıtan ünlü şarkıcı bu şarkısını Sezen Aksu ve Erten ve Ersay Üner ile birlikte hazırlamıştır. Güzel şarkıcı Simge Sağın aranjör Ozan Bayraşa ile bir birlikteliği vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal