Sarp Şardan kimdir, kaç yaşında? Burcu Özberk'in sevgilisi Sarp Şardan nereli, mesleği ne?

Şimdilirde Aşk Mantık İntikam isimli diziyle Fox TV ekranlarında oyunculuğunu sergileyen, dizinin Esra'sı Burcu Özberk'in adı son dönemlerde, MED Yapım'ın sahibi olan Yüğüt Şardan'ın oğlu Sarp Şardan ile anılmaya başlamıştı. Peki Sarp Şardan kimdir? Kaç yaşındadır? Burcu Özberk ile halen daha birlikteler mi? İşte Sarp Şardan hakkında...

22.03.2022-13:30 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-13:30) Sarp Şardan kimdir, kaç yaşında? Burcu Özberk'in sevgilisi Sarp Şardan nereli, mesleği ne?

Daha önce Afilli Aşk ve Güneşin Kızları isimli dizi yapımlarında yer almış ve adını duyurmuş olan güzel oyuncu Burcu Özberk'in ismi, daha önce rol aldığı yapımlardaki partnerleri ile anılmıştı. En son MED Yapım'ın sahibi Yiğit Şardan'ın oğlu Yiğit Şardan ile anılan güzel oyuncunun ilişkisi 6 ay sürdü. 32 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncunun 22 yaşındaki genç sevgilisi Sarp Şardan'ın kim olduğunu takipçileri merak etmeye ve araştırmaya başladı.

Burcu Özberk ve Sarp Şardan Ayrılığı

MED Yapım'ın Ortağı Yiğit Şardan'ın 22 Yaşındaki Genç Oğlu Sarp Şardan, 32 Yaşındaki Güzel Oyuncu Burcu Özberk'in Kalbini Çaldı

Instagram'da 9 Milyon takipçiye sahip olan Burcu Özberk, gönlünü Sarp Şardan'a kaptırmıştı. İkilinin ilişkisi yalnızca 6 ay dayanabildi. 'sarpsardan' kullanıcı ismiyle Instagram'da 348 takipçiye sahip olan Sarp Şardan'ın 22 yaşında olduğu biliniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal