Tamer Karadağlı'nın bir süredir aşk yaşadığı genç sevgilisinden ayrılma sebebi herkesin ağzını açık bıraktı

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın genç sevgilisiyle yolları ayırması magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte habere ilişkin o detaylar...

22.03.2022-10:28 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-16:41)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Tamer Karadağlı, yıllar önce rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı karakterle hafızalara kazındı. Bir döneme damgasını vuran ve yediden yetmişe herkesi ekran başına kilitleyen Çocuklar Duymasın dizisinde ünlü oyuncu Haluk isimli bir karaktere hayat vermişti. Yıllar geçse de herkesin yine bu diziyle bağdaştırdığı ünlü oyuncunun başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça merak edildiği ortaya çıktı. Yaklaşık bir yıldır ünlü piyanist Iraz Yıldız'la aşk yaşadığı öğrenilen başarılı oyuncunun bu ilişkisi ise magazine damgasını vuran olaylar arasında yerini almıştı.

Fikir ayrılıkları nedeniyle yollarını ayırdılar

Canlandırdığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, bir süredir piyanist Iraz Yıldız'la aşk yaşıyordu. Aralarındaki 30 yaş farkı nedeniyle çok konuşulan ve beraberlikleri bazı takipçileri tarafından oldukça eleştirilen Karadağlı ve Yıldız'dan kötü haber geldi. Ekranların en sevilen oyuncusunun genç sevgilisiyle ayrıldığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmekten çıkan ve daha sonrasında da fotoğraflarını silen ikilinin ayrılık nedeni ise hayranlarını şaşırttı. Bir yıldır ilişkilerini sürdüren çiftin fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldığı ortaya çıkınca, ünlü oyuncunun sevgilisini kıskanıp kıskanmadığı da tartışılmaya başlandı. Henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmayan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ve piyanist Iraz Yıldız'ın konuya ilişkin ilerleyen günlerde bir açıklama yapıp yapmayacakları ise merak konusu olmaya başladı. 

Tamer Karadağlı sevgilisiyle ayrıldı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal