Çağlar Ertuğrul'un Tamer Karadağlı Göndermesi Pahalıya Mal Oldu!

Geçtiğimiz gece Altın Kelebek Ödül Töreni’nde yaptığı açıklama ile magazin gündeminden düşmeyen Çağlar Ertuğrul hakkında son gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun TRT1’deki dizisinden kovulup kovulmadığı merak konusu…

08.12.2021-15:29 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:40)

Ekranların sevilen oyuncusu Çağlar Ertuğrul, Altın Kelebek’te “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gece katıldığı ödül töreninde yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Eleştiri yağmuruna tutulan Çağlar Ertuğrul, konuya dair açıklama yapmış olsa da sular durulmuyor. 

ÇAĞLAR ERTUĞRUL LİNCE DOYAMADI

“En İyi Erkek Oyuncu” dalında ödülüne layık görülen Çağlar Ertuğrul, ödülünü almak için sahneye çıktığında yaptığı tatsız açıklamalarla gündeme düştü. Aradan birkaç gün geçmesine rağmen Ertuğrul’un sahnedeki hareketleri hala konuşulmaya devam ediyor. Yaptığı hareketle meslektaşı Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasındaki gerginliğe atıfta bulunmuş, kendisi eğlense de sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul’un bu hareketinden sonra önce Tamer Karadağlı’dan, sonra ise oyuncunun kendisinden açıklama gelmişti. İşte o açıklamalara dair detaylar…

TAMER KARADAĞLI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda 58’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Nihal Yalçın ile gerginlik yaşamıştı. Oyuncu Nihal Yalçın ödülünü almak için sahneye çıktığında, arkasında duran Tamer Karadağlı’nın mimikleri sosyal medyada olay olmuştu. Nihal Yalçın Tamer Karadağ’lının hareketlerini gördükten sonra dönüp; “Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz? Diyerek tepkisini ortaya koymuştu. 

ÇAĞLAR

Çağlar Ertuğrul’un da sahneye ödülünü almak için çıktığında aniden arkasını dönüp, Tamer Karadağlı olayına gönderme yapması yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bunun üzerine sosyal medyada Çağlar Ertuğrul linç yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı açıklama yaparak; “Espri yapmış çocukcağız, bir sorun görmüyorum” demiş sonrasında da Çağlar Ertuğrul’dan bir açıklama gelmişti. Ertuğrul; Bu arada benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer Abi’yi de çok severim ve sayarım. Onun işleriyle büyüdük ama iki espri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız” sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL TEŞKİLAT’TAN AYRILIYOR MU?

Altın Kelebek Ödül Töreni’nden itibaren gündemden düşmeyen konunun üzerine Çağlar Ertuğrul’un rol aldığı projede ne olacağı akıllara geldi. Sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılanan oyuncunun TRT1 ekranlarında gelen “Teşkilat” dizisindeki rolüne son verilip verilmeyeceği ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Çağlar Ertuğrul’un kafasına silah dayaması akıllara “Oyuncunun rolüne son mu verildi?” sorusunu getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal