Ebru Gündeş'in aşk yaşamaya başladığı sevgilisini ünlü fenomen Şeyma Subaşı'na kaptırdı!

Bir süredir aşk yaşadığı konuşulan Ebru Gündeş'in sevgilisi ve Şeyma Subaşı hakkında bomba iddia ortaya atıldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.03.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-17:28)

Güçlü sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla müzik sektörüne damgasını vuran başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, yıllardır başarıyla sürdürdüğü müzik kariyeri dışında özel hayatıyla da merak edilen ünlü isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ismi yeni aşk dedikodularına karışan başarılı şarkıcının, Rassan Khoshnaw ile ismi anılmaya başlamıştı. Bir süredir aşk dedikodularına karışan Gündeş konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmazken ortaya bomba bir iddia atıldı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucuları arasında yer alan Seren Serengil ve Bircan Bali yeni iddialar atmaya devam etti. Her söylediği olay olan başarılı sunucu Serengil bu kez de Ebru Gündeş  ve Şeyma Subaşı hakkında çeşitli iddialarda bulundu. 

Subaşı’nın şimdilerde yeni aşka yelken açtığı iddia edildi

Uzun bir süredir Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığındayken ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen bu ayrılık sonrasında, Ebru Gündeş ve Şeyma Subaşı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz isimli program sunucusu Seren Serengil canlı yayında açıklamada bulunarak; ''Emin bir yerden duydum. Bu Iraklı çocuk bir ay Ebru ile aşk yaşamış çocuk sonra uzamış. Şeyma ile berabermiş. Ona ağır kaldı. Ebru tip olarak da ağır olmaz. Bununla görüşüyormuş. Şeyma her ay 60 bin TL nafaka alıyormuş bu arada'' şeklinde konuştu. Serengil'in bu açıklamaları olay olurken, Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisinin Rassan Khoshnaw olup olmadığı ise merak konusu oldu. 

Ebru Gündeş'in sevgilisi Şeyma Subaşı'yla aşk yaşamaya başladı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal