Gülşen kasıklarını sergileyen cesur sahne kostümüyle yine ortalığı salladı

Şarkıcı Gülşen gündemden düşmüyor. Sahne kıyafetleriyle sıkça adından söz ettiren Gülşen, iddialı kıyafetiyle yine adından söz ettirmeyi başardı. Gülşen, kasıklarını ön plana çıkaran kıyafetiyle magazin gündemine bomba gibi düştü.

25.03.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-17:22) Gülşen kasıklarını sergileyen cesur sahne kostümüyle yine ortalığı salladı

Son zamanlarda sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren şarkıcı Gülşen yine magazin gündemine oturdu. Gülşen’in konserlerinde giydiği iddialı kıyafetlerine beğeni yorumları geldiği kadar eleştiri yağmuruna da tutuldu. Gülşen, son sahne aldığı konserde giydiği cesur kıyafetiyle de gündemi sarstı. Fit vücudunu gözler önüne seren Gülşen, sahne kıyafetleriyle adından söz ettirmeye devam edecek gidi duruyor.

Gülşen

Yeni çıkardığı şarkısı 'Lolipop' ve şarkının klibi ile dillerden düşmeyen Gülşen, büstiyeri ve sahne performansı sırasında bir arkadaşının kucağına oturmasıyla büyük tepki çekmişti. Şarkıcı, olay sonrası yaptığı açıklama ile de okların hedefi olmuştu.

Sahne kıyafetleriyle sınırları zorlayan ve iddialı performanslarıyla gündemden inmiyor. Cahide Palazzo’da sahneye çıkan Gülşen, cesur kıyafetiyle sosyal medyayı salladı. Pop müziğin önde gelen isimlerinden olan şarkıcı, konserde çekilen kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal