Yaman Taciroğlu kimdir? Buket Aydın’ın yeni sevgilisi Yaman Taciroğlu kaç yaşında, nereli?

Ünlü sunucu Buket Aydın'ın bir süredir yalnız olmasının ardından yeni bir aşk yaşadığı iddiaları gündeme oturdu. İnsanlar merakla yeni sevgilisinin kim olduğunu araştırıyor. Peki Buket Aydın'ın aşk yaşadığı iddia edilen Yaman Taciroğlu kimdir? Kimin eski sevgilisi? İnsanların araştırdığı tüm soruların cevapları haberimizde.

25.03.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-14:57) Yaman Taciroğlu kimdir? Buket Aydın’ın yeni sevgilisi Yaman Taciroğlu kaç yaşında, nereli?

Birçok haber programında sunuculuk yapan Buket Aydın'ın geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandan Yaman Taciroğlu ile çıktığı ve aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı. İnsanlar da internet üzerinden Yaman Taciroğlu'nun kim olduğunu merakla araştırmaya başladı. Yaman Taciroğlu ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 


Buket Aydın'ın Sevgilisi Kim

Yaman Taciroğlu kimdir

1988 doğumlu Yaman Taciroğlu Nedret- Ali Taciroğlu'nun oğludur. Annesi ünlü bir modacı olan Taciroğlu, Taciroğlu Şirketler Grubu Kurul üyesidir. Aynı zamanda Fenerbahçe Spor kulübü kürek takımında yer almıştır. Yaman Taciroğlu'nun, bugünlerde Oğuzhan Koç ile aşkıyla gündemde olan Demet Özdemir ile kısa süreli bir ilişki yaşadığı biliniyor. TV8'de yayınlanan magazin programında ise Taciroğlu ve Buket Aydın'ın Etiler'de bir mekanda beraber vakit geçirdiği, çıktıktan sonra Buket Aydın'ın özel hayatıyla ilgili sorulara cevap vermeden Taciroğlu'nun arabasına bindiği iddia edildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal