Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi! Ünlü oyuncu kendi hayatının başrolü oluyor

Usta sanatçı Kadir İnanır, yakında gerçekleştireceği projeleri açıkladı. Ünlü oyuncunun açıklamaları ise gündeme bomba gibi düştü. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.03.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-17:06)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan başarılı sanatçı Kadir İnanır, bir döneme damgasını vuran usta isimler arasında yer alıyor. Oyunculuk sektöründe büyük bir yere sahip olan İnanır, önceki gün Yeniköy'de basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Son olarak yatak reklamında boy gösteren başarılı oyuncu, kendisine gelen tepkileri değerlendirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Usta oyuncu; ''Reklamımız çok güzel tepkiler aldı, ben pek anlamam o işlerden ama reklam sonrası markanın satışları da çok artmış. Bu durum beni mutlu etti. Daha yeni başlıyoruz, yeni sürprizlerim var. Belli ki ben bunca yıl uğraşıp, sınıfı geçmişim. Başarılı olmuşum. Bir defa daha duymaktan mutluluk duyuyorum. Reklamlara bakışım şu şekilde; ben tanıtımını yaptığım ürünün kitlelerin rahatlıkla ulaşabileceği, birinci derecede ihtiyaç duyacağı bir şey olması gerçeğini savunurum. İhtiyacı var mı, ulaşabilir mi? Bu aşamada bu kampanyanın anlamı kendiliğinden doğar diye düşünürüm'' dedi. 

İnanır: Kaliteli bir iş yaptık 

Reklam konusundaki açıklamalarına devam eden başarılı oyuncu Kadir İnanır; ''Belli ki ben bunca yıl uğraşıp, sınıfı geçmişim. Başarılı olmuşum. Bir defa daha duymaktan mutluluk duyuyorum. Reklamlara bakışım şu şekilde; ben tanıtımını yaptığım ürünün kitlelerin rahatlıkla ulaşabileceği, birinci derecede ihtiyaç duyacağı bir şey olması gerçeğini savunurum. İhtiyacı var mı, ulaşabilir mi? Bu aşamada bu kampanyanın anlamı kendiliğinden doğar diye düşünürüm. Arkadaşım Maserati'nin sahibi olsaydı ve şurada bir yalı verseydi beni reklam filminde oynatamazdı. Benim de kendi araştırma kanallarım var. Bu benim yedinci reklam filmim, şükürler olsun hepsini tam yaptık, hiçbirinden kötü geri dönüş olmadı. Koruduğumuz değerleri taşıdığı için çok fazla eleştiri almadık. Çünkü kaliteli bir iş yaptık. Bizim yaptığımız kampanyanın reklam sektörüne ne kadar katkı yaptığını ben bilebiliyorum'' açıklamasında bulundu. Sözlerine devam eden İnanır; ''Benim adımı kullanamaz kimse izin almadan. Kimseyle tartışmaya girmem bu konuda, haber gönderirim. Adam sahneye çıkıyor, müzik yapmış. Arkada benim görüntülerim var. Git o zaman Kızılay'a bağış yap bari. Ben de sesimi çıkarmayayım. Sen arkada benim resmimi kullanacaksın, bundan para kazanacaksın, yok böyle bir şey. 35 sene evvel İtalyanlarla bir film çektim. BİROY (Sinema Oyuncuları Meslek Birliği) diye oyuncu derneği var, oraya gidip bakılsın. Filmi dünyaya satmışlar, oradan bana gelen telif ücretini görün isterim. Buna rağmen istismar edilmeden kullanılması lazım her şeyin'' diyerek dikkat çekti.

Kadir İnanır'ın hayatı belgesel oluyor 

Usta oyuncunun hayatı film oluyor 

Yakın zamanda yeni bir projeyle hayranlarıyla buluşacağının müjdesini veren Kadir İnanır; ''Film değil ama 10 senedir devam eden, benim hayatımı anlatan bir belgesel var. Çok duygusal bir film gibi, öyle konuk arkadaşlarımız yok, direkt ben olacağım ve hayatım anlatılacak'' diyerek güzel haberi duyurdu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal