EBA'ya Erişmek İsteyen Çınar Mert Yaşamını Yitirdi

EBA'ya giriş yapmak için yaşadığı internet sorununu gidermek için babasının ardından peşinden çatıya çıkan Çınar Mert 8 yaşında hayata veda etti.

05.10.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-16:12) EBA'ya Erişmek İsteyen Çınar Mert Yaşamını Yitirdi

Esenyurt İncirtepe Mahallesinde, internet sorunu yaşayan 8 yaşındaki Çınar Mert'in babası, oğlunun şartlarını iyileştimek için komşusundan rica edip, internet hattını bağlamak için çatıya çıktı.

Bunun ardından babasına yardımcı olmak için arkasından giden 8 yaşındaki Çınar Mert'in çatıdan düşerek öldü.

Oğlunun 4. kattan düşerek öldüğünü söyleyen Baba Önder Mert, ''Oğlum o bilgisayarın kapağını bile açamadı. Olan çocuğumuza oldu. Oğlumu ne EBA geri getirebilir ne başka bir şey. Eğitim hani bedavaydı, herkese eşitti. Eğitim sistemimizi sıfırladılar. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Ciğerimiz yandı. Ne diyelim!'' diye konuştu.

Baba Önder Mert, olay anının şöyle aktardı: ''İnterneti devletin vermeyişinden dolayı, bizim de kendi internetimiz olmayışından dolayı kısa süreliğine komşudan interneti çekmek için çatıya çıktım. Çünkü ‘Alt yapı sorunu olduğu internetin on gün sonra kurulacağını’ söylediler.

Oğlum derslerden geri kaldığını söyledi. Çok ısrar etti. Komşu ile konuştum çatıya çıktım, o da arkamdan gelmiş tabii daha sekiz yaşında bir çocuk. Ben uğraşırken o da havalandırma boşluğuna düşüyor''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal