Düzce'de Bir Adam Önce Eşinin Boğazını Kesti, Ardından İntihar Etti

Düzce Akçakoca'da 53 yaşındaki Metin Aygün, boşanma sürecinde olduğu eşi Mediha Aygün'ü çıkan tartışmada boğazını keserek yaşamına son verdikten sonra, kendisini boğazından bıçaklayarak yaşamına son verdi.

16.03.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-11:39) Düzce'de Bir Adam Önce Eşinin Boğazını Kesti, Ardından İntihar Etti

Durum, sabaha karşı Akçakoca ilçesi Osmaniye Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde bulunan bir binada gerçekleşti. Boşanma sürecinde oldukları öne sürülen Metin Aygün ve eşi Mediha Aygün arasında bilinmeyen sebeple tansiyon yükseldi. 

Tartışma esnasında cinnet getirdiği iddia edilen Metin Aygün, mutfaktan aldığı bıçak ile canice karısının boğazını kesti. Mediha Aygün kanlar içinde yere düşerken, Metin Aygün ardından aynı bıçağı kendi boğazına geçirdi.

ÇOCUKLAR YARDIM İSTEDİ

Bu esnada gürültüyü duyup uyanan çiftin üç çocuğundan en büyüğü, evin kapısını açıp yardım çığlığını bastı. 

Seslere duyan komşular eve koştu. İhbarla adrese emniyet ile sağlık personelleri gönderildi. Gelen sağlık görevlisinin yaptığı kontrol sonucunda, Aygün çiftinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

ÇOCUKLAR EKİPLERİN KORUMASI ALTINA ALINDI

Mediha ile Metin Aygün'ün cenazeleri, yapılan incelemelerin akabinde otopsi için Akçakoca Devlet Hastanesi'nin morguna alındı. Çiftin 16, 8 il 6 yaşlarındaki üç evladı da Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri aracılığıyla muhafaza altına alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal