Dur İhtarına Dikkate Almaya Otomobil Dereye Uçtu

Bursa'da sokağa çıkma yasağını da dikkate almayan otomobil sürücü, polisin dur ihtarına da uymayarak tam gaz devam ettiği kovalamaca da otomobilin dereye uçmasıyla son buldu.

09.04.2021-07:40 - (Son Güncelleme: 09.04.2021-07:40) Dur İhtarına Dikkate Almaya Otomobil Dereye Uçtu

Bursa'da polis ekipleri yeni tip Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında durumundan işkillendikleri 16 FL 322 plakalı aracı Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'nde durdurmak istedi.

Aracın sürücüsü, polisin ''dur'' ihtarına uymayarak kaçan aracıyla ve ekipler arasında yaklaşık yarım saatlik kovalamaca yaşandı.

Araç önde polis arakasında devam eden kovalamaca arabanın dereye uçmasıyla son buldu. 

İTFAİYE KURTARDI

Araç sürücüsü Murat Hüdavendigar Bulvarı'nda hızını artırarak kaçmaya çalıştı. Aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yeşillik alana ardından demirleri kırıp dereye doğru uçtu. 

Yaşanan kazanın ardından arabada bulunan 2 şahıs olay yerinden kaçarken, araç sürücüsü Mehmet Atilla A. ve yanında bulunan Mesut K. itfaiye ekiplerinin yardımı ile bulundukları dereden çıkarıldı.

Sürücü Mehmet Atilla A. ve Mesut K, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaçan 2 zanlıların bulunması için çalışmaları devam ettiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal