Dünya'nın İlk Tweetini Bir Türk Satın Aldı!

Jack Dorsey’in tweetine 2.5 milyon dolar ödeyen bir Türk oldu.

08.03.2021-09:37 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-09:37) Dünya'nın İlk Tweetini Bir Türk Satın Aldı!

Twitter CEO’su Jack Dorsey, ilk tweetini satışa çıkardı. Valuables BY Cent üzerinden satışa çıkan ilk tweet için NFT dediğimiz kripto dijital ödeme yöntemi kullanıldı. Sanal açık artırma kısa sürede 2.5 milyon dolar gibi bir meblağa ulaştı. Bir Türk iş insanının 2.5 milyon dolar teklifiyle birlikte açık artırma da sona erdi. 

Twitter CEO’su İlk Tweeti İçin Açık Artırma Yaptı 

Jack Dorsey, Twitter‘ı ilk kurduğu 2006 yılında, 'Just setting up my twttr' tweetini attı. Bu ilk tweet çok basit olsa da Twitter için büyük anlam ifade ediyor. İşte, sadece kendi twitterını ayarladığını anlatan bu basit paylaşıma Sina Estavi adlı kullanıcı 2.5 milyon dolar ödedi. 

ASLEN TÜRK’ÜM 

Sina Estavi‘nin ise Cryptoland ve Malezya merkezli Bridge Oracle şirketinin CEO‘su olduğu ortaya çıktı. Yaptığı teklifi Twitter üzerinden paylaşan Estavi, Türk kullanıcıların da ilgisini çekti. Profilde gezen ve Türkçe paylaşımlar olduğunu fark eden kullanıcılar ise Sina Estavi’yi merak etti. Bu merak sonrası Türk kullanıcının sorduğu 'baba sen türkçeyi nasıl söktün' sorusuna aslen Türküm cevabı verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal