Trump'tan Yeni Brezilya Cumhurbaşkanı Balsonara'ya Tebrik Mesajı

Trump, Pazartesi günü Brezilya'nın cumhurbaşkanı seçilen Jair Bolsonaro ile birlikte çalıştıktan sonra bir dizi meseleyle yakın bir şekilde çalışacağına söz verdi.

29.10.2018-16:19 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-16:12) Trump'tan Yeni Brezilya Cumhurbaşkanı Balsonara'ya Tebrik Mesajı

Trump, Pazartesi günü Brezilya'nın cumhurbaşkanı seçilen Jair Bolsonaro ile birlikte çalıştıktan sonra bir dizi meseleyle yakın bir şekilde çalışacağına söz verdi. Pazartesi sabahı Twitter’dan tebrik mesajı gönderen Trump, “Brezilya'nın yeni seçilen Cumhurbaşkanı Jair Bolsonaro ile çok iyi bir konuşma yaptık. Brezilya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin Ticaret, Askeri ve diğer her şey üzerinde birlikte çalışacağına karar verdik! Kendisini tebrik ederim.’’ dedi. Beyaz Saray basın sekreteri Sarah Sanders Pazar akşamı yaptığı açıklamada, “Başkan Trump, bu akşam Brezilya ve Brezilya halkını bugünkü seçimlerden kutlamak için Balsorano’yu aradı.Her ikisi de Amerika Birleşik Devletleri ve Brezilya’nın liderleri olarak ülkelerini iyileştirmek için yan yana çalışmaya karar verdi.’’ dedi.

Brezilya'da son dört seçim, sol eğilimli adaylar tarafından kazanıldı ve Bolsonaro, Brezilya'da bir dizi skandalda yapılan bir soruşturma sonrasında suç ve yolsuzlukla mücadele sözü verdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal