Trump için Flaş İddia! İstifa Ediyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın 1987 yılında yayımlanan ve çok satan "The Art of The Deal" adlı kitabın hayalet yazarı Tony Schwartz, Trump'ın başkanlıktan istifa edeceğini iddia etti

18.08.2017-18:49 - (Son Güncelleme: 19.08.2017-09:07)

Bahsi geçen iddia, ABD Başkanı Donald Trump'ın 1987 senesinde yayımlanan ve çok satan "The Art of The Deal" adlı kitabın hayalet yazarı Tony Schwartz'dan geldi. Schwartz, Trump'ın başkanlığının fiilen bittiğini ifade etti.

Twitter hesabında tahminlerini yazan Schwartz, Trump'ın Cumhuriyetçi Parti'nin seçim kampanyası ekibiyle Rusya arasındaki ilişkilere dair soruşturmanın bitmesinden önce istifa edeceğini iddia etti.

Yazar "Trump'ın başkanlığı fiilen bitti. Sene sonuna dek görevde kalırsa şaşarım. Sonbaharda ya da daha öncesinde istifa edebilir" dedi.
Trump'ın etrafındaki çemberin "ışık hızıyla" daraldığının altını çizen Schwartz, "Trump istifa edecek ve Mueller ile Kongre ona seçenek bırakmadan zafer ilan edecek" sözlerini dile getirdi.

Eski FBI Başkanı Robert Mueller, ABD'de Rusya soruşturmasını yürütüyor.



TRUMP İLE 18 AY GEÇİRMİŞ

Trump'ın çok satan kitaplar listesine giren hatıra kitabı için Tony Schwartz, iş adamı Trump'la 18 ay geçirmişti. Tony Schwartz geçen yıl seçim kampanyası sırasında The New Yorker dergisine konuşmuş, Trump ile iş ilişkisinden dolayı pişman olduğunu söylemişti.

Schwartz, "Trump'a daha geniş bir ilgiye neden olduğum ve onun olduğundan daha çekici görünmesine katkı sağladığım için derin bir pişmanlık duyuyorum" demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal