Kayıp MH370 Uçağı'nın Enkazı Bulunmak Üzere

Bir araştırmacı yaptığı açıklamada, Malezya Havayolları'nın MH370'in Kamboçya ormanında düştüğü teorisinin "güvenilir olmadığını" söyledi.

27.10.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-12:28) Kayıp MH370 Uçağı'nın Enkazı Bulunmak Üzere

Bir araştırmacı yaptığı açıklamada, Malezya Havayolları'nın MH370'in Kamboçya ormanında düştüğü teorisinin "güvenilir olmadığını" söyledi. Daily Star'a konuşan “MH370: Gizem Çözüldü” kitabının yazarı olan Larry Vance, kayıp uçağın enkazının nerede olduğunu bildiğini söyledi. Uçağın bulunacağına şüpheyle yaklaşırken, Vance, hava aracının Güney Hint Okyanusu'nda olduğunu söyledi. Vance açıklamasında, "Eğer MH370 bulunursa, Güney Hint Okyanusu'nda bulunacak," diyerek soruşturmanın genel kaza yerini işaret ettiğini, ancak haritanın ayrıntıları içermediğini ekledi. Ayrıca “MH370'in saatlerce uçtuğunu ve daha sonra Güney Hint Okyanusu'na düştüğünü kanıtlanmamış olsa bile, çarpışma dinamikleri hakkında bilgi sahibi olan herkes aslında herhangi bir uçağın ormana çarpamayacağını ve arkasında kesinlikle bir iz bırakacağını bilir.’’ dedi. Vance, uçağın dağlık Kamboçya ormanında düşmüş olduğu takdirde, “ağaçların arasından uzun bir yol kat edeceğinden şiddetli bir şekilde parçalanmış olabileceğini” belirti.

Malezya Havayolları Uçuş MH370 239 yolcu ve mürettebat ile, Kuala Lumpur’dan  kalkmasından  kısa bir süre sonra 8 Mart 2014 tarihinde kayboldu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal