Hindistan'da 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Tecavüz Edildi, Gözleri Oyulup Dili Kesildi

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde 13 yaşındaki kız çocuğu dehşeti yaşadı. Tecavüze uğrayan minik kızın önce gözleri oyuldu sonra dili kesildi. Yaşanan vahşete sosyal medyadan tepki yağdı.

17.08.2020-13:11 - (Son Güncelleme: 17.08.2020-13:37) Hindistan'da 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Tecavüz Edildi, Gözleri Oyulup Dili Kesildi

Hindistan'da meydana gelen olay adeta kan dondurdu. 13 yaşındaki bir kız çocuğu Uttar Pradeş eyaletinde tecavüze uğradı. Minik kızın cansız bedeni bir tarlada bulundu.

Öldürülen çocuğun babası minik kızının boğulup, gözlerinin oyulup ve dilinin kesildiği iddiasında bulundu. Polis olaya ilişkin soruşturma başlatırken otopsi raporu da sonuçlandı.

OTOPSİ RAPORUNDA TACAVÜZ VE BOĞULMA BULGULARINA RASTLANDI

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre otopsi raporunda kızın tecavüze uğradığı ve boğulduğu bulgularının yer aldığı kaydedildi. Yaşanan vahşetle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYADAN TECAVÜZ OLAYINA TEPKİ YAĞDI

Hindistanlı vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarından yaşanan vahşete tepki gösterirken bu olayın Hindistan'ın 73. bağımsızlık yıl dönümünde yaşandığı için utandıklarını da dile getirdi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal