Striptiz Kulübünde 500 Kişi Koronavirüse Yakalandı

Kanada'da bir striptiz kulübünde koronavirüs skandalı yaşandı. Tüm uyarılara rağmen açılan bir striptiz kulübünde 500'den fazla kişi koronavirüse yakalandı.

17.08.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 18.08.2020-21:23) Striptiz Kulübünde 500 Kişi Koronavirüse Yakalandı

Kanada'nın Toronto kentinde bulunan ve şehrin en ünlü striptiz kulüplerinden olan Rail Tavern'de koronavirüs vakalarında büyük bir atış yaşandı. Vakanın artmasının nedeni olarak da mekanda çalışan bir görevli olduğu iddia edildi. Ağustos ayında dört defa mesai yapan çalışanın koronavirüs testi pozitif çıktı.

'EŞLERİ İÇİN ÜZGÜNÜM'

İletişim bilgilerini kimin doğru verdiği belirlenemezken Toronto Üniversitesi bulaşıcı hastalıklar profesörü Andrew Morris, konuya ilişkin 'Muhtemelen yarısının sahte kimlik veya bilgi verdiği 550 adamı tespit etmenin ne kadar süreceğini biliyorsunuz. İnsanlar evlerine gidip Brass Rail'de olduklarını söylediklerinde üzülüyorum. Eşleri için üzgünüm, cidden. Bu durumda olmak istemezdim' açıklamasında bulundu.

'İRONİK OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA MASKE TAKMALISIN'

Yapılan araştırmalar sonucunda kulübün sağlık önlemlerine uymadığı ortaya çıkarken Ontario Eyaleti Başkanı Doug Ford, '500 kişi var, sosyal mesafeyi uygulamalı ve bu konu hakkında konuşmanın ironik olduğunu biliyorum bir maske takmalısın' diyerek gazetecilere açıklamalarda bulundu.

KULÜP MEKANIN KAPISINA YAZI ASTI

Koronavirüsün 500'den fazla kişiye yayılmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken kulüp, 'Çalışanlarımızla mümkün olan en yüksek hijyen standartlarını korurken faaliyetlerimize devam ediyoruz. Misafirlerimize alıştıkları misafirperverliği ve müşteri hizmetlerini sunarken bu bizim önceliğimiz' yazısının bulunduğu bir notu kapısına astı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal