Havayolu Çalışanı Uçak Kaçırdı, Jetler Peşine Düştü

ABD'de bir havayolu personeli hangarda boş duran bir uçağı kaçırdı. Kule tarafından bir bir türlü ikna edilemeyen personel için 2 adet savaş jeti havalandı. Kaçırılan uçak bir süre sonra suya çakıldı.

11.08.2018-12:57 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-13:02)

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bir havayolu çalışanı, uluslararası bir havalimanında bir uçağı kaçırıp kaldırdı. Böyle bir güvenlik açığı karşısında dehşete düşen görevliler, mevzu bahis personeli uçağı indirmeye ikna edemeyince savaş uçakları kaçırılan uçağın peşine düştü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde uçağın bir ada civarında suya düştüğü görüldü.

İKİ F-15 TAKİBE ALDI

ABD'de dün askeri uçaklar, Seattle- Tacoma Uluslararası Havalimanı'ndan 'uçak kaçıran' bir havayolu personeli için kalktı. İki F-15'in peşine düştüğü uçak nüfusun çok olmadığı bir adanın çok yakınında düştü. Pierce County Şerifi, olayın bir terör eylemi olduğuna yönelik hiçbir kanıt olmadığını, çalışanın intihara meyilli olduğu ve yalnız başına hareket ettiğini duyurdu.

İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILDI

Alaska Havayolları'nın işlettiği Horizon Air, dün yerel saatle 20.00 civarında havayolu personellerinden birinin, Q400 türü bir boş uçağı uçuş emri olmadan kaldırdığını bildirdi. Kimliği duyurulmayan 29 yaşındaki çalışan, havadayken kule tarafından ikna edilmeye uğraşıldı fakat uğraşlar netice vermedi, iki F-15 savaş uçağı da uçağı izlemeye aldı.

HAVADA AKROBATİK HAREKETLER YAPTI

Havada ilginç akrobatik hareketler gerçekleştiren uçak, askeri bir tesis civarında olan Ketron Adası'nın güneyinde suya çakıldı. Paylaşılan ses kayıtlarına göre uçak düşmeden önce ne derece yakıt olduğu hususunda tedirgin olmaya başladığı fark edilen personelin hayatta kalıp kalmadığı ise duyurulmadı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal