Hamile Yolcu THY Uçağında Doğum Yaptı

Hamile bir yolcu Gabon'un başkenti Libreville'den İstanbul'a gelen Türk Hava Yolları (THY) uçağında, kabin görevlilerinin yardımıyla doğum gerçekleştirdi.

13.12.2018-13:14 - (Son Güncelleme: 13.12.2018-13:04) Hamile Yolcu THY Uçağında Doğum Yaptı

Hamile bir yolcu Gabon'un başkenti Libreville'den İstanbul'a gelen Türk Hava Yolları (THY) uçağında, kabin görevlilerinin yardımıyla doğum gerçekleştirdi. Doğan erkek bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Türk Hava Yolları (THY)'nın TK-589 sefer sayılı Libreville (Gabon) - İstanbul uçağında yolculuk yapan Demokratik Kongo Cumhuriyeti uyruklu hamile yolcu Musuamba Mıchoukayembe, uçak 13 bin metredeyken sancılanarak doğum yaptı.

Musuamba Mıchoukayembe, uçak kalkışından 3 saat sonra Nijer hava sahasında doğum sancıları çekmeye başladı. Doktor olan eşinin, kabin ekibine durumu bildirmesiyle doğum için hazırlıklar yapıldı. Kongolu yolcu anne, Türkiye saati ile 05.25'te bir erkek çocuk doğurdu. Atatürk Havalimanı'na iniş yapan uçaktan ilk önce doğum yapan kadın ve birkaç saatlik oğlu sağlık ekiplerinin yardımıyla indirildi. Kongolu aile, ambulans ile Yeşilköy'de bir hastaneye tahliye edildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal