Filipinler Devlet Başkanı'ndan Kadınlar Hakkında Çirkin Sözler!

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte skandal bir açıklama yaptı. Tecavüz olaylarından bahseden Duterte, "Güzel kadınlar olduğu sürece tecavüz olayları da olmaya devam edecek" dedi.

01.09.2018-16:45 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-16:39) Filipinler Devlet Başkanı'ndan Kadınlar Hakkında Çirkin Sözler!

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, perşembe günü, Filipinler'in en büyük ikinci kenti olan Cebu'da açıklamalar yaptı. Duterte, geçmişte belediye başkanı olarak vazife yaptığı Davao kentindeki yüksek tecavüz oranından bahsett,.

Duterte açıklamasında, "Davao'da çok fazla tecavüz vakası olduğunu ifade ediyorlar. Pekala, çok güzel kadınlar olduğu müddetçe, çok fazla tecavüz olayı da olacak" ifadelerinde bulundu.

Salonda olanların, Duterte'nin bu sözleri ardından güldüğü fark edildi.

'AYNI FİKİRDE MİYİZ?'

Duterte bunun ardından salondakilere, "Aynı fikirde miyiz, kadınlar aynı fikirde mi" sorusunu sordu. Duterte, salondan gelen "hayır" yanıtına karşı "İlk denemede kimse bunu yapmayı onaylamaz. Bu tecavüzdür. Özellikle, kadın ve erkek sinemadayken, kadın erkeği iter 'hayır yapma' der. Civarda çok güzel kadınlar var. Eğer dişsiz birinin yanında oturursanız, halen onunla bir şey yapmak ister misiniz" diye sordu.

Davao, 2018'in ikinci çeyreğinde ülkedeki en fazla, rapor edilen tecavüz sayısına sahipti ve 42 tecavüz olayı kaydedildi. Filipinler Ulusal Polis bilgilerine göre; Davao kentinde, 2010 ile 2015 arasında 843 tecavüz olayı yaşandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal