Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Küresel Müslüman Kişilik Ödülü'ne Layık Görüldü

Nijerya'ya ait Muslim News Nigeria gazetesi tarafından 2019 yılı "Küresel Müslüman Kişilik Ödülü"nün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edilmesi kararlaştırıldı.

11.01.2020-10:52 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-10:46) Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Küresel Müslüman Kişilik Ödülü'ne Layık Görüldü

Nijerya'ya ait Muslim News Nigeria gazetesi tarafından 2019 yılı "Küresel Müslüman Kişilik Ödülü"nün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edilmesi kararlaştırıldı.

Muslim News Nigeria gazetesinin editörü Raşid Ebubekir, 2019 yılı "Küresel Müslüman Kişilik Ödülü"nün kazananlarını dile getirdi.

Ebubekir, 2018 yılında da ödülün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulşduğunu vurgulayarak, "Hem İslam dünyasında hem de uluslararası camiada tartışmasız etkisi ve gücü nedeniyle bu sene de Erdoğan ilk sırada yer aldı." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman mazlumların yanında olduğuna vurgu yapan Ebubekir, "Erdoğan, Suriye, Myanmar, Keşmir ve Filistin konularında sesini her zaman yükseltti." dedi.

Ebubekir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuala Lumpur Zirvesi'nde de Müslümanların birlik ve beraberliği için çabaladığını bildirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal